18 november 2016 Bayer Leverkusen Leipzig

Speltips Atalanta – Bayer Leverkusen 10/3: Skilda formkurvor

Europa League-åttondelen bjuder på ännu en internationell stormatch då Atalanta tar emot Bayer Leverkusen.

Det är på papperet ett väldigt spännande dubbelmöte vi får följa mellan Atalanta och Bayer Leverkusen, men mycket pekar på att formen kommer att spela en avgörande roll. Medan Leverkusen haft ett väldigt fint 2022 så har Atalanta haft det väldigt tungt.

Bergamoklubben hade länge en topp fyra-placering med en rätt bekväm buffert ned till de jagande lagen. Men Juventus har hittat formen igen samtidigt som Atalanta har varit helt under isen under de senaste månaderna och det ser allt tuffare ut för I Bergamaschi att slå sig tillbaka in i topp fyra igen.

Atalanta har haft en väldigt tuff period i ligaspelet, men såg i slutet av februari ut att ha hittat tillbaka lite då de bortaslog Olympiakos med 3-0 och följde upp det med en överkörning av Sampdoria med 4-0. Det var dock deras enda vinst i ligan på deras sju senaste matcher och i helgen förlorade de återigen mot Roma.

Gian Piero Gasperinis Atalanta har charmat fotbollsvärlden med deras insatser i Europa under de senaste säsongerna, vilket gör att de troligtvis är lite överskattade här. De är fortsatt utan sin anfallsstjärna Duván Zapata och har varit otroligt svaga på hemmaplan över hela säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leverkusen bör ha ett övertag

De tyska gästerna har däremot mer att jubla över. Nu senast kommer de från ett kryss borta mot Bayern München i ligaspelet och har dessförinnan vunnit fem av de senaste sex matcherna i Bundesliga.

De har klättrat upp på en tredjeplats i tabellen och har fått ett allt stadigare grepp om en av Champions League-platserna. De har dock haft en lång period nu där de bara har kunnat fokusera på ligaspelet då de inte har spelat Europa League sedan i december då de bekvämt toppade sin grupp över Real Betis och Celtic bland annat.

Atalanta är egentligen verkligen ingen lätt lottning, men ifall det är någon period man ska möta dem så är det nu. Med Atalantas bedrövliga hemmafacit med bara fyra vinster på hemmaplan i ligan hittills så har Bayer Leverkusen en bra chans att tidigt ta kommando i dubbelmötet.

Italienarna har haft det svårt mot toppmotstånd under våren och ett formstarkt Bayer Leverkusen kommer inte att vara en lätt match. För saftiga 2.80 hos Expekt spelar vi därmed på att Bayer Leverkusen vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen – Draw no bet
Odds: 2.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: