30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips Bodö/Glimt – Arsenal 13/10: Går som tåget

Arsenal ska spela av returen mot norska Bodö/Glimt i ett möte som inte förväntas bli särskilt spännande.

Arsenal höll för trycket senast, trots en väldigt reservbetonad elva. De besegrade de norska gästerna med 3-0 hemma på Emirates och har satt sig i en väldigt bekväm sits inför returen där de så gott som kan säkra avancemang i Europa League, trots att de har en match mindre spelad än Bodö/Glimt och Zürich.

Det råder såklart inget tvivel om vilket lag som besitter högst kvalitet mellan Arsenal och Bodö/Glimt, men man får ändå säga att Arsenal hanterade öppningsmötet på ett imponerande vis med tanke på hur få ordinarie spelare de ställde upp med. Norrmännen var inte ofarliga och har straffat storlag i Europa förut, men Arsenal var mycket vassare framför mål och kunde vinna matchen bekvämt.

Fokuset lär fortsatt ligga på ligaspelet där Arsenal fortfarande är i ligaledning efter ännu en tung vinst mot Liverpool i helgen. Resultatet 3-2 i helgen antyder att matchen var jämn, men Arsenal spelade väldigt bra och borde kanske ha lyckats vinna med större marginal.

Gunners har en fin vinstsvit på fem matcher nu och har ett skyhögt självförtroende inför torsdagens match. Även deras bänkspelare lär vara sugna på att visa att de platsar i startelvan och ett liknande resultat till det vi fick se sist är inte alls otroligt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimts hemmafacit imponerar

Norska Bodö/Glimt har fortfarande alla möjligheter att ta sig vidare ur gruppen efter att ha samlat ihop fyra poäng på deras tre första matcher. Det blev ett bakslag på Emirates senast, men de kommer att hoppas på att deras starka hemmaspel kan hjälpa dem att ta poäng av gruppfavoriten nu på torsdag.

De har nämligen en svit på fjorton raka hemmamatcher vunna, vilket kan vara i fara nu när Arsenal kommer på besök. Men konstgräset är en faktor som många skandinaviska lag har en liten fördel av när det kommer till hemmamatcher mot europeiskt motstånd, vilket kan ge dem en chans att stå upp bättre än vad de gjorde sist.

Bodö/Glimt har dock inte varit lika vassa i år som de var under fjolårssäsongen där de både vann ligan och ställde till det rejält för flera storklubbar i Conference League, inte minst Roma som inte lyckades besegra dem förrän på fjärde försöket.

I dagsläget så verkar dock allt att gå Arsenals väg och de är tunga favoriter till ännu en trepoängare här. Jag tror dock att Bodö/Glimt kan stå upp något bättre hemma i Norge och att de kan trycka in ett mål på konstgräs. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.73 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: