6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Braga – Malmö 3/11: Slut på lidandet

Malmös plågor ute i Europa lider äntligen mot sitt slut då de avslutar sitt Europaäventyr mot Braga på torsdag.

Braga - Malmö

Europa League
Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit en väldigt tung andra halva av säsongen för Malmös del, och utöver själva kvalifikationen så har Malmös deltagande i Europa League varit någonting som både klubb och supportrar snabbt kommer att vilja glömma. Nu avslutas det i alla fall tillslut nere i Portugal i en match där Malmö får försöka klara sig med hedern i behåll.

Det har varit uppenbart att motståndet har varit för tufft för ett Malmö som inte har haft alla pusselbitar på plats under hösten. Hade det varit Malmö för ett par år sedan så hade de säkerligen kunnat orsaka mer skada i en sådan här grupp, men nu har de inte haft mycket att säga till om.

Detta blir den sista veckan för säsongen för Malmös del då allsvenskan avslutas till helgen och det lär bli en hel del utredningar av vad som har gått fel i klubben under säsongen. Någon kommer att behöva bära hundhuvudet för Malmös prestationer och det kommer att behövas förändringar för att Malmö ska nå tillbaka till den nivå som vi har varit vana vid att se under senare år.

Det återstår att se ifall Malmö kan stå för en sista stark prestation för säsongen, men det har inte varit mycket som pekat på att de ska lyckas plocka sitt första poäng nere i Portugal.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Braga har goda förutsättningar för avancemang

Det portugisiska hemmalaget har i sin tur allt att spela för. De är två poäng bakom Union Berlin i tabellen just nu och en vinst mot Malmö hade gett dem väldigt goda chanser att avancera. Ifall Union Berlin kryssar samtidigt som Braga vinner så innebär det att Braga går vidare på målskillnad, i och med att det är helt jämnt i inbördes möten.

Union Berlin måste alltså vinna mot den hittills obesegrade gruppettan Union SG för att säkra avancemang, medan Braga går vidare i övriga scenarion förutsatt att de vinner mot Malmö.

Braga har stått för en väldigt fin säsong hittills och är faktiskt tvåa i Primeira Liga, ovanför lag som Porto och Sporting, som vanligtvis huserar i topp tre. De har varit något målfarligare än tidigare säsonger, vilket har gett utdelning.

De vann någorlunda bekvämt med 2-0 i motsvarande möte i Skåne och lär nog inte ta några risker nu på torsdag. Vi spelar därmed på i ett halvtid/fulltidsspel för 1.83 hos Bet365, vilket innebär att spelet sitter ifall de har ledning i halvtid och sedan vinner.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Braga halvtid/fulltid
Odds: 1.83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: