Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips Dinamo Zagreb – Sevilla 24/2: Klasskillnad

Kroatiska Dinamo Zagreb har en tuff uppgift framför sig då de behöver vända ett underläge mot Sevilla på torsdagskvällen.

Det var en händelserik första halvlek då de båda lagen möttes i Sevilla. Hemmalaget tog ledning tidigt genom straff och i halvlekens fem sista minuter kom tre snabba mål, vilket gjorde att de fick gå till halvtidsvila med 3-1. Det blev även slutresultatet och Dinamo Zagreb har en rejäl uppförsbacke nu för att kunna vända mötet.

Inför den första matchen hade vi en lång utläggning här om det tuffa val Lopetegui stod inför när det kom till att satsa på ligan eller att få spela Europa League-final hemma på Ramón Sánchez-Pizjuán. I helgen så utökades dock Real Madrids ledning till sex poäng återigen efter att Sevilla misslyckades med att vinna borta mot Espanyol.

Sevilla har inte vunnit ligan på över 70 år och detta är kanske deras bästa chans på över 15 år, men det ser väldigt tufft ut i nuläget och ifall de skulle halka efter ännu mer så kommer nog Lopetegui få det svårt att motivera ett tidigt uttåg ur Europa League.

Ifall Sevilla satsar så har de alla möjligheter att vinna turneringen och deras förstärkningar i januari gör också att de kan fortsätta att slåss på två fronter. Nog för att behålla en Champions League-plats inför nästa säsong åtminstone.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dinamo Zagreb är inte helt ofarliga

Som förväntat så förlorade kroaterna det första mötet i Spanien, men de lyckades i alla fall få in ett mål och visade vid flera tillfällen att de absolut inte är ofarliga. Med det sagt så är det såklart en väldig klasskillnad mellan trupperna och även med hemmapublikens stöd så ska det väldigt mycket till för att de ska lyckas vända på resultatet nu på torsdag.

Dinamo Zagreb leder den inhemska ligan med liten marginal, men har varit i väldigt fin form inför dubbelmötet mot Sevilla. De hade tio raka ligasegrar inför öppningsmötet förra torsdagen men fick bara med sig ett mållöst kryss mot NK Lokomotiva nu senast i helgen.

Kroaterna lär dock ha full fokus på returen här och lär ha vilat en och annan spelare inför stormötet mot Sevilla. De spanska klubbarna är dock kända för att inte släppa foten från gaspedalen i Europa League och det kommer att bli väldigt svårt för hemmalaget att hävda sig här.

Trots att Sevilla redan har en rätt bekväm ledning så tror jag inte att Lopetegui väljer att vila spelare. För 2.16 gånger pengarna hos Campobet så är det bra värde på den raka tvåan här i min mening.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2.16
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: