22 augusti 2019 Feyenoord Hapoel Beer Sheva

Speltips Feyenoord – Lazio 3/11: Röriga förutsättningar

Vad som förväntades bli gruppfinalen mellan Lazio och Feyenoord har fått en lite annan karaktär i den sista omgången.

Feyenoord - Lazio

Europa League
Hämta upp till 1500 kronor i gratisspel!
18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Det har varit väldigt många vändningar i den dramatiska grupp F där alla lag stod på samma poäng inför den förra omgången. Lazio och Sturm Graz var dock de lag som segrade sist och har nu tre poäng fler än de jagande lagen bakom dem. Intressant nog så har båda bottenlagen bättre målskillnad än lagen ovanför dem, vilket ger slutomgången extra krydda.

Förutsättningarna inför den sista omgången är med andra ord minst sagt komplicerade. Feyenoord måste vinna med minst två mål för att vara helt säkra, i och med att Lazio vann öppningsmötet med 4-2 och därmed har inbördes möten gentemot dem. Ifall de vinner med uddamålet så måste de hoppas att Sturm Graz förlorar mot Midtjylland och att alla lag hamnar på åtta poäng för att kunna avancera – troligtvis som gruppvinnare då till och med.

Det kommer att bli en hektisk omgång där inte ens en vinst kanske inte räcker till. Men Feyenoord lär inte spara på krafterna på torsdag och går dessutom in som favoriter mot ett Lazio som har haft lite bekymmer under de senaste veckorna.

Feyenoords två senaste resultat antyder att inte heller de är i toppform, men motivation lär inte saknas och de kommer att ha en stark hemmapublik med sig.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio har haft lite motgångar

Det finns en rad faktorer som talar emot Lazio inför torsdagen, trots att de utan tvekan är den starkare av dessa två klubbar. Ciro Immobile är skadad sedan ett par veckor tillbaka och de har ingen riktig ersättare på topp. Samtidigt så väntar Romderbyt till helgen, som alltid har högsta prioritet i den italienska huvudstaden, och de hade nog gärna haft avancemanget klart för att kunna vila spelare.

Fram till helgen så hade de fortfarande tredjeplatsen i Serie A, men helgens bittra förlust mot Salernitana hemma innebar att de tappade två ligaplaceringar samtidigt som Sergej Milinkovic-Savic fick syna det gula kortet, vilket gör att han är avstängd på söndag. Det innebär dock att han lär starta mot Feyenoord istället.

Senast dessa båda lagen möttes så var det inga som helst tvivel om vilket lag som var vassast. Lazio fullkomligt körde över ett naivt Feyenoord som lämnade stora ytor i defensiven för Lazio att utnyttja. Riktigt lika lätt lär det inte gå den här gången, men sett till hur överlägsna de var sist så är oddsen ändå rätt snedfördelade.

Vi spelar därmed på Lazio med +0,5 asian hos Expekt för 1.68 gånger pengarna, vilket innebär att spelet sitter ifall Lazio tar en poäng.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio +0,5 asian
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: