Eintracht Frankfurt

Speltips Frankfurt – West Ham 5/5: Svagare på hemmaplan

Frankfurt har övertaget i dubbelmötet då de besegrade West Ham i London och nu kan spela på resultat i returen nere i Tyskland.

Det tog inte lång tid innan Frankfurt tog kommandot i dubbelmötet då Ansgar Knauff gav sitt lag ledningen redan i den första minuten. West Ham lyckades utjämna genom Michail Antonio tjugo minuter senare, men det var Frankfurt som tillslut stod som segrare i London efter att Daichi Kamada avgjorde i andra halvlek.

West Ham var klara favoriter inför dubbelmötet, särskilt inför öppningsmatchen i London. Det var kanske lite naivt att tro med tanke hur Frankfurt hade presterat mot turneringsfavoriten Barcelona i kvartsfinalen. Tyskarna fortsätter att överraska och har satt sig i en väldigt fin position att ta sig till vidare till finalen i Sevilla.

Men med tanke på vilken säsong Frankfurt har haft så är det trots allt anmärkningsvärt att de har tagit sig så långt ute i Europa. I Bundesliga så har de ingenting att spela för längre och återfinns först på elfte plats. Nu har de förvisso satsat fullt ut på Europa League på senaste, men det är trots allt talande att de inte har vunnit på de sju senaste matcherna i ligan.

När de då lyckas besegra både Barcelona och West Ham på bortaplan så är det kanske inte så konstigt att vissa höjer på ögonbrynen. Det var i alla fall bara två spelare av de som spelade förra torsdagen som ställdes på plan mot Leverkusen senast, så Frankfurt har såklart satsat allt inför returen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortfarande ett helt öppet dubbelmöte

Även West Ham har dock vilat spelare i ligaspelet, trots stormatcher, för att ha bästa möjliga chans i Europa League. På många sätt påminner West Hams vår om Frankfurts, även om West Ham har kastat bort ett mycket bättre utgångsläge i ligan än tyskarna, som inte har haft något att förlora på sin Europasatsning.

Det båda lagen har gemensamt är att de har en rätt stark elva, men utan mycket att hämta från bänken. Ingen av dem har en tillräckligt bred trupp för att slåss på två fronter framåt slutet av säsongen. Men de är åtminstone skadefria och har väldigt tydligt prioriterat Europa League, vilket gör att vi säkerligen kommer att få se en väldigt spännande match nu på torsdag.

Något som talar för West Ham är att Frankfurt har varit betydligt starkare på bortaplan under turneringens gång. De lyckades vinna på bortaplan mot såväl Real Betis som Barcelona, vilket de inte gjorde hemma på Deutsche Bank Park.

West Ham lär också ha returen mot Lyon i bakhuvudet där de stod för en väldigt fin insats nere i Frankrike och vann med 3-0. Frankfurt är knappa favoriter hos spelbolagen, men om något så skulle jag säga att West Ham bör ha den rollen inför returen. För 2.00 gånger pengarna hos Bethard spelar vi därmed på att West Ham vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham – Draw no bet
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: