Speltips Lazio – Feyenoord 8/9: Fördel hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 8 September 2022

Lazio välkomnar Feyenoord till Stadio Olimpico i den första omgången av Europa League-gruppspelet.

Lazio - Feyenoord

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Grupp F inleder med det toppmötet mellan den förväntade gruppettan Lazio och deras främsta utmanare om gruppsegern i form av holländska Feyenoord. Gästerna har fått en bättre start på säsongen i den inhemska ligan, men Lazio gäller fortfarande som favoriter inför det första mötet.

Det har varit en intressant start på säsongen för Lazios del som återigen har lyckats behålla i stort sett alla sina nyckelspelare, trots att många har ryktats bort under sommarens transfercirkus. Det har märkts tydligt att Maurizio Sarri i allt större utsträckning har satt sin prägel på klubben i spelet och de känns snäppet vassare än vad de gjorde under fjolåret hittills.

Lazio har dock haft en del problem med att skapa och sätta dit sina chanser i matcher där de har klivit in som favoriter än så länge. Kryss mot både Torino och Sampdoria hittills har inte riktigt varit vad de hade räknat med och i förra omgången så kom den första förlusten mot Napoli.

Lazio har haft det väldigt svårt för Napoli under senare år och de förlorade också välförtjänt, trots tidig ledning. Men det finns mycket kvalitet i Lazios trupp och på hemmaplan så ska de också vara klara favoriter mot Feyenoord.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Feyenoord ställs inför en rejäl utmaning

Gästerna är obesegrade efter fem spelade omgångar i Eredivisie där de har mäktat med fyra segrar och ett kryss. De är i nuläget ligatvåa bakom Ajax som ännu har full pott, men Lazio kommer också att vara deras klart tuffaste test för säsongen hittills.

Med Midtjylland och Sturm Graz som de lag som kompletterar grupp F så är Feyenoord favoriter till att åtminstone knipa andraplatsen. Lazio borta är dock gruppens tuffaste match och det är knappast där som de förväntas ta de viktiga poängen.

Trots en ganska stor spelaromsättning under sommaren så har Feyenoord i alla fall lyckats smälta samman laget ganska bra under sommaren. Men många av deras största stjärnor försvann också under sommaren och det hade nog varit den kvaliteten de hade behövt om de skulle kunna utmana på Stadio Olimpico.

När hemmasegern går att hitta för hela 2.10 hos Lucky Sports så är det i min mening ett bra spel på matchen då Lazio lär vilja studsa tillbaka efter helgens förlust och koppla ett tidigt grepp om gruppen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 2.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: