7 februari 2019 Lazio Empoli Speltips

Speltips Lazio – Midtjylland 27/10: Inte råd att chansa

Både Lazio och Midtjylland har båda allt att spela för på torsdag i den oerhört jämna grupp F.

I grupp F så har samtliga lag skrapat ihop fem poäng efter fyra spelade matcher, vilket minst sagt är ovanligt. Med två omgångar kvar att spela så är gruppen med andra ord helt öppen och förhandsfavoriten Lazio har ett och annat att bevisa när danska Midtjylland kommer på besök.

I en i övrigt väldigt fin säsong för Lazios del så är det ett resultat som sticker ut väldigt mycket hittills. När de gästade Danmark så förlorade de nämligen med smått ofattbara 1-5 mot Midtjylland, vilket är en stor anledning till att gruppen ser ut som den gör. Nu har de chansen att ta revansch på Stadio Olimpico i hopp om att försöka säkra avancemang.

Lazio har definitivt tagit nästa steg under Maurizio Sarri, vilket vi inte minst fick se i helgen då de spelade ut Gian Piero Gasperinis Atalanta i högform och gav dem säsongens första förlust. Tappet av Ciro Immobile fram till VM har varit tungt, men de lyckades anpassa spelet på ett bra sätt med Felipe Anderson som klev in centralt och med Pedro ute på kanten.

Med tanke på Pedros ålder så är det dock inte särskilt troligt att han kan matchas särskilt intensivt och frågan är vad Sarris plan B är då det inte finns någon annan självklar ersättare centralt. Vi får se hur de ställer upp på torsdag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Midtjylland kommer att få det svårt att upprepa skrällen

Precis som poängen skvallrar om så är överkörningen mot Lazio danskarnas enda vinst hittills i gruppspelet, vilket vittnar om att det kanske snarare var Lazio som kollapsade än något annat. Men med det sagt så har Midtjylland på intet sätt presterat dåligt i varken Europa- eller ligaspel på senaste.

Med alla fronter inräknade så är Midtjylland obesegrade i tio raka matcher och de två kryssen mot Feyenoord är trots allt rätt imponerande, med tanke på att holländarna ändå var i final i Conference League förra året.

Men det är svårt att se dem upprepa bedriften mot Lazio, inte minst då italienarna inte lär bli lika tagna på sängen den här gången och dessutom spelar hemma på Stadio Olimpico. Sarri har roterat en del spelare i Europaspelet hittills, men med tanke på hur det ser ut i gruppen så är det kanske dags att satsa lite.

Utöver öppningsmatchen mot Feyenoord där Lazio flög fram så har de sett ganska tama ut i Europa. Men vinner de inte här så har de inte avancemang i egna händer längre, vilket jag inte tror att de kommer tillåta. Vi spelar därmed helt enkelt på den raka hemmasegern här för 1.61 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 1.61
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: