Speltips Real Betis Alavés

Speltips Ludogorets – Real Betis 27/10: Kan säkra gruppvinsten

Detta är intressant nog toppmötet i grupp C där viktiga poäng står på spel mellan Real Betis och Ludogorets.

Real Betis kan säkra förstaplatsen genom vinst här, medan Ludogorets nervöst lär snegla över axeln mot Roma på tredjeplatsen. Real Betis är favoriter till att vinna matchen, men bulgarerna har visat sig kunna ställa till problem för de förväntade topplagen i gruppen hittills.

Det är nämligen Ludogorets otippade vinst hemma mot Roma med 2-1 i den första omgången som har gjort att de har ett fint utgångsläge att ta sig vidare från gruppen. Nästan oavsett resultat nu på torsdag så kommer allt att hänga på den sista returen mot Roma på Stadio Olimpico, förutsatt att italienarna slår HJK Helsingfors, vilket de nog får räkna med.

Ludogorets var i alla fall inte så långt ifrån att kunna sno med sig en poäng hem från Spanien då de mötte Real Betis första gången och fick se sig själva besegrade med 2-3. Real Betis vann dock välförtjänt, men hemma i Bulgarien så har de vunnit båda sina matcher hittills samtidigt som de har visat på en bra form i ligan där de vunnit tre raka och är tvåa i ligan.

Ludogorets har en historia av att sätta käppar i hjulet för betydligt större lag i Europa League under det senaste decenniet, men det kommer inte att bli en lätt uppgift att ta sig ur den här gruppen helskinnad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har inte riktigt fått med sig resultaten i oktober

De gästande spanjorerna kan säkra gruppsegern redan nu på torsdag, men är oavsett resultat här i en väldigt fin position att säkra det mot HJK Helsingfors i den sista omgången, även om allt inte skulle gå vägen här.

Formen för los Verdiblancos har dock inte sett lika bra ut som den gjorde inledningsvis på säsongen. Med Sevilla borta ur toppstriden så är de ett av lagen som har en fin chans att försöka ta sig in i topp fyra, men resultaten har inte sett bra ut under de senare veckorna.

Den snöpliga förlusten mot Celta Vigo i början av oktober har följts upp av flera tveksamma resultat, såsom mållösa kryss mot Real Valladolid och Cádiz. Nu senast så åkte de på ännu en förlust hemma mot Atlético Madrid i helgen. De hade en väldigt fin chans att kvittera på övertid med en nick i ribban och därefter en omdiskuterad handssituation i straffområdet, men det ville sig inte riktigt.

De har i alla fall tillräckligt med kvalitet för att anses klara favoriter nu på torsdag. Men det är en lite klurig match. Vi kombinerar därmed två spel med dubbelchans X2 och att det blir över 1,5 mål för 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & över 1,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: