3 december 2019 Lyon Lille Speltips

Speltips Lyon – Porto 17/3: Skakiga hemma

Lyon möter Porto på Parc Olympique Lyonnais under torsdagen i en spännande retur i åttondelsfinalerna.

Det var en jämn tillställning på Estádio do Dragão i öppningsmötet där Lyon tillslut gick segrande med 1-0. Porto hade en boll i nät under tilläggstid som blev bortdömt, men än så länge är åttondelsfinalen vidöppen med tanke på hur starka Porto har varit i år.

Lyon har i sin tur inte haft mycket att hurra över under säsongen utöver deras resultat i Europa League. Ligaspelet fortsätter att halta och även om de har legat stabilt runt mitten av tabellen länge nu så har lagen kring Europaplatserna dragit ifrån nu och Europaspel nästa säsong ser allt mindre troligt ut.

Under den senaste månaden så har de förlorat mot två konkurrenter om Europaplatserna i form av Lille (0-1) och nu senast Rennes med 2-4. Helgens förlust mot Rennes inger väl knappast något självförtroende i laget, men i och med vinsten i Portugal så har de fortfarande en utmärkt utgångsposition.

Spelet hemma på Parc OL har dock lämnat mer att önska under säsongen och båda tidigare nämnda förluster kom på just hemmaplan. De går dock in i det avgörande mötet utan några större skadeproblem och är klara favoriter till att avancera.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugiserna har varit starka i år

Porto har i sin tur verkligen imponerat under säsongen och är fortfarande obesegrade i inhemska Primeira Liga. De har även varit starka ute i Europaspelet där de sånär gick vidare ur dödens grupp i Champions League och nu senast slog ut Lazio i utslagsrundan.

De är offensivt starka och svåra att möta och Lyon kommer att få det svårt att bara spela på resultat här. Inför returen så kommer de dock att få klara sig utan Otávio som genom ett gult kort i första mötet är avstängd här. Det är ett oerhört tungt avbräck för portugiserna som dessutom också kanske får klara sig utan Pepe som utgick skadad mot Lyon senast och missade ligamatchen mot Tondela i helgen.

Det är upplagt för ett jämnt möte hursomhelst och med ett Porto som måste satsa framåt så finns det goda förutsättningar för mål. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.60 gånger pengarna hos Campobet inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: