Speltips Malmö – Braga 8/9: Upp till bevis

Axel Sjödin Publicerat: 8 September 2022

Malmö stöter på tufft motstånd direkt då de möter förstaseedade Braga på hemmaplan i Europa League-gruppspelet.

Malmö - Braga

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö har hamnat i en av de mest jämna grupperna i Europa League tillsammans med portugisiska Braga, tyska Union Berlin och belgiska Union-Saint Gilloise. Vanligtvis så hade Malmö nog haft en bra chans att knipa en av platserna för avancemang, men det finns många frågetecken kring Malmö den här säsongen.

De svenska regerande mästarna har skött sig helt okej i de sista kvalomgångarna till Europa League, men har floppat rejält både i kvalspelet till Champions League och i ligan hittills i år. MFF ligger i skrivande stund på sjunde plats i allsvenskan, bakom både Kalmar och IFK Göteborg, vilket får ses som ett väldigt misslyckande som överskuggar deras cupvinst tidigare i år.

Det är inte helt lätt att sätta finger på vad som är felet i Malmö då truppen i mångt och mycket borde kunna mäta sig med fjolårets som både tog sig till ett Champions League-gruppspel och vann ligan. De känns inte som ett lag riktigt och har haft svårt att sätta sina lägen.

På förhand så känns det inte alls självklart vem som ska kliva fram och skjuta dem vidare till ett Europa League-slutspel. Men med titeln utom räckhåll så lär det satsas rejält på deras Europaäventyr åtminstone.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Braga är i kanonform

Motståndet är som sagt verkligen inte det lättaste då Braga både är förstaseedade och går väldigt bra i Primeira Liga hittills. De är i nuläget ligatvåa bakom Benfica efter att ha tagit 13 poäng på de fem inledande omgångarna i ligaspelet.

Med fyra raka segrar i ryggen med en total målskillnad på 15-0 så lär självförtroendet vara skyhögt hos gästerna, vilket man verkligen inte kan säga för Malmö som återigen förlorade mot Elfsborg i helgen. Malmö såg inte riktigt påkopplade ut, vilket de verkligen borde vara i en tuff bortamatch på Borås Arena.

Det Malmö har visat upp de senaste veckorna kommer absolut inte att räcka till mot ett lag som Braga och frågan är om de har en ny växel att lägga in. Vissa har skyllt Malmös motgångar på att truppen är mätta, men då borde de åtminstone kunna prestera bra i Europa. Känslan är dock att problemen är större än så hos Di Blåe.

Oddsen för att Braga går vinnande ur öppningsmötet är väldigt fina på 2.28 gånger pengarna hos Lucky Sports och tyvärr för MFF:s del så känns det också som att det är en bra chans att det sitter.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Braga vinner
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: