25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Malmö – Dudelange 4/8: Europa League-kval

Malmö återvänder ut i Europa, men den här gången till Europa League-kval mot Diddeleng från Luxemburg.

Uttåget mot Zalgiris Vilnius blev droppen som fick bägaren att rinna över och Milos Milojevic fick därmed lämna tränarposten i MFF. Hittills finns det ingen klar ersättare, men Malmö måste sadla om kvickt och fokusera på torsdagens mot Dudelange oavsett.

Malmö har inte haft en strålande säsong hittills, även om de bara är tre poäng bakom Djurgården i toppen av allsvenskan så har de haft blandade resultat och tunga skadeproblem. Det påminner en del om fjolårssäsongen där de hade blandade resultat i ligan, men tillslut lyckades vinna ändå. Skillnaden nu är att de inte alls har nått några framgångar i Europa vid sidan av ligaspelet än så länge.

De har dock alla möjligheter att nå ett gruppspel i Europa League och mot Dudelange så är de väldigt tunga favoriter. Malmö har störst tillgångar i Sverige och ligger väldigt långt före en klubb som Dudelange. Med det spelarmaterial som Malmö har så ska man kunna vara inblandade i toppstriden och samtidigt kunna nå ut i Europa. De har en helt annan kravbild än andra svenska klubbar.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dudelange ska inte ha en chans mot Malmö

Gästerna från Luxemburg föll tungt mot armeniska Pyunik Yerevan i Champions League-kvalet och har således, precis som Malmö, halkat ned till Europa League-kvalet. Sett över två möten så ska det väldigt mycket till för att de ska ha en chans mot ett lag som Malmö, trots Malmös mediokra prestationer ute i Europa hittills.

Dudelanges säsong har ännu inte börjat och bara där har Malmö en fördel av att ha ett annat matchtempo i kroppen. Men även om detta är Luxemburgs största klubb som har vunnit ett flertal inhemska titlar under de senaste åren så är det en väldigt liten nation som inte ska kunna rå på Sveriges största klubb.

Detta är Malmös dubbelmöte att förlora och kanske kan detta bli en språngbräda för Malmö inför den resterande delen av säsongen. En övertygande vinst här och en upprepning av det vi såg mot Sirius senast till helgen kan kanske bli en välbehövlig nystart för Malmö som ska ha en högre nivå än vad de har visat hittills.

Malmö har en del att bevisa och en övertygande vinst hemma på Eleda Stadion är precis vad de behöver i dagsläget. Jag tror således att de kan vinna med ett par måls marginal åtminstone och därmed spelar vi på Malmö med -1,5 asian för 1.80 hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö -1,5 asian
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  MFF Play Premium

Jämför odds: