Manchester United

Speltips Manchester United – Omonia Nicosia 13/10: Klasskillnad

Manchester United välkomnar Omonia Nicosia till Old Trafford i hopp om att ta ikapp Real Sociedad i gruppledning.

Segern för Manchester United satt ganska långt inne då dessa båda lag möttes nere på Cypern förra veckan. Omonia Nicosia tog ledningen och gick till halvtidsvila med ledning, men United skulle komma tillbaka och vända till slutresultatet 2-3 i slutändan.

Det var en väldigt klar speldominans från engelsmännens sida, vilket alla såklart hade väntat sig, och de borde nog ha kunnat vinna med större marginal än så. Ifall de lyckas lösa ännu en trepoängare hemma så lär Europa League-avancemanget åtminstone vara så gott som säkrat, förutsatt att Sheriff Tiraspol inte vinner mot Real Betis.

Manchester United kliver in på torsdag som förkrossande favoriter hos spelbolagen och det är svårt att se något annat än en hemmavinst. United verkar trots allt ha repat sig efter den tunga och förödmjukande derbyförlusten mot City och studsade i helgen tillbaka med en viktig 2-1-seger mot Everton.

Ännu en positiv nyhet var att Raphaël Varane var tillbaka senast och kunde hoppa in som avbytare. Tillsammans med Lisandro Martínez så har han gett Manchester United en helt annan stabilitet i defensiven, tyvärr på bekostnad av svenska Victor Lindelöf.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Omonia Nicosia kan nog inte utmana United igen

Cyprioternas insats mot Manchester United senast var nog det närmsta de kunde komma en stor skräll och chanserna att de får samma möjlighet igen känns inte särskilt stora. De har inte tagit en enda poäng hittills i gruppspelet och hoppet om avancemang kan nog släckas på torsdag.

Ligaspelet går inte heller något vidare för Omonia Nicosia som inte verkar ha löst sina problem de hade förra säsongen. De är i nuläget sexa i den cypriotiska ligan då de föll mot bottenlaget AEL Limassol som tog sin första seger för säsongen.

Även om de kunde ställa till lite problem för Manchester United senast så kommer de inte att ha sin passionerade hemmapublik med sig den här gången och kommer att möta en starkare backlinje. Det ska väldigt mycket till för att det ska bli något annat än tre poäng för United.

Med Varane tillbaka i mittlåset så tror jag att United stänger till och vinner utan att släppa in mål också, vilket går att hitta till de godkända oddsen 1.60 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner mot noll
Odds: 1.60
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: