1 februari 2020 Manchester United Wolverhampton Speltips

Speltips Omonia Nicosia – Manchester United 6/10: Klara favoriter

Manchester United får chansen att studsa tillbaka efter derbyförlusten då de möter den förväntade gruppjumbon Omonia Nicosia i Europa League.

Det blev ingen trevlig återkomst till Premier League för Manchester Uniteds del när de ställdes mot Manchester City i derbyt efter att inte ha spelat en ligamatch på nära en månad. City gick till halvtidsvila med 4-0 och i andra halvlek var ställningen 6-1 innan United kunde snygga till siffrorna något i en match som slutade 6-3 tillslut.

Manchester United hade momentum i ligaspelet innan drottning Elizabeths död, men efter ett så långt uppehåll så är det inte alls säkert att de har kunnat bibehålla det in i oktober. I Europa League så har det varit lite blandade resultat under uppehållet. De förlorade hemma mot Real Sociedad i öppningsmötet, men besegrade därefter Sheriff Tiraspol säkert med 2-0 på bortaplan nere i Moldavien.

Mot den förväntade slagpåsen i gruppen så förväntas Manchester United ta sin andra trepoängare och hänga med Real Sociedad i toppen av gruppen. Med den kvalitetsskillnad som råder mellan trupperna så ska det inte vara något snack egentligen.

United har dock en del namn på skadelistan där Raphaël Varane sticker ut efter att han behövde lämna planen mot City i helgen. Det ger dock chansen för Victor Lindelöf att återigen få starta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Omonia Nicosia ska inte ha mycket att säga till om

Cyprioterna var nederlagstippade inför gruppspelet och det är inte mycket som de har visat upp hittills som tyder på det motsatta. De förlorade sin första hemmamatch med klara 0-3 mot Sheriff Tiraspol, men var dock nära på att lyckas sno med sig en poäng borta mot Real Sociedad, trots att de var utspelade i matchen.

Omonia Nicosia är långt ifrån någon dominerande kraft inom den cypriotiska fotbollen och ska egentligen inte ha mycket att säga till om när ett lag som Manchester United kommer på besök till ön. Det ska väldigt mycket till för att de ska få med sig poäng här och United, som inte spelat särskilt mycket på senaste, lär nog inte passa på att vila spelare här direkt.

United har dock haft det svårare att föra spelet mot lag som ligger lågt och de lär inte få många chanser till snabba omställningar, som är deras vassaste offensiva vapen. Vi spelar därmed på att United vinner, men att det blir under 3,5 mål för 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United & under 3,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: