Philips-Stadium PSV Eindhoven

Speltips PSV – Arsenal 27/10: Fördel bortalaget

De två topplagen i grupp A har chansen att säkra sina positioner i tabellen då PSV välkomnar Arsenal till Eindhoven.

Dessa båda lag mötte varandra förra torsdagen då det i övrigt inte spelades några matcher i Europa League eftersom de hade en hängmatch. Matchen i London slutade med en uddamålsvinst för Arsenal som därmed säkrade avancemang och nu har guldläge att säkra förstaplatsen i gruppen.

Ligaledningen är också fortsatt intakt i Premier League där Arsenal har gått som tåget under hösten. I helgen kom dock andra poängtappet för säsongen efter en svit på åtta raka vinster i liga- och Europaspel efter att de kryssat borta mot Southampton. Med fyra raka uddamålsvinster i ryggen så var det kanske bara en tidsfråga innan de små marginalerna skulle straffa dem tillslut.

Arsenal hade sina chanser att utöka och därmed stänga matchen, men blev straffade i andra halvlek av ett fint anfall från Southamptons sida som därmed kunde kvittera och hålla undan. Även mot PSV tidigare samma vecka så hade de absolut sina chanser att utöka, men var inte tillräckligt effektiva framför mål. Då kom de i alla fall undan med tre poäng.

Även om det fortsatt lär vara ett reservbetonat Arsenal som ställer upp i Europa League så har de hittills varit felfria ute i Europa och kan säkra förstaplatsen ifall de får med sig poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSV hade inte mycket att komma med i förra mötet

Offensivt sett så var PSV helt under isen då de båda lagen möttes på Emirates förra veckan. Det var okaraktäristiskt för ett lag som annars brukar se väldigt pigga ut i anfallsspelet och som har öst in mål i den holländska ligan hittills under säsongen.

Hemma på Philips Stadion så kan de förhoppningsvis bjuda upp till match på ett bättre sätt, men det var inte mycket positivt som de kunde ta med sig från senast de båda lagen möttes. Olyckan fortsatte sedan också i ligaspelet där de förlorade borta mot bottenlagen Groningen med 2-4 och därmed tappade lite mark i toppstriden mot Ajax.

Det bådar inte gott inför returen mot Arsenal, men holländarna lär vara fullt medvetna om att avancemanget hänger på den sista matchen mot Bodö/Glimt. Ifall norrmännen vinner mot Zürich som förväntat så kommer det i alla fall att räcka med ett kryss i och med PSV:s överlägsna målskillnad.

PSV lär vara starkare hemma, men oddsen är ändå förvånansvärt jämna med tanke på vad Arsenal har lyckats prestera hittills och med tanke på hur det senaste mötet såg ut. För hela 2.40 hos Lucky Sports spelar vi därmed helt enkelt på den raka bortasegern här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 2.40
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: