27 september 2019 Villarreal Real Betis Speltips

Speltips Real Sociedad – Manchester United 3/11: Gruppfinal

Real Sociedad och Manchester United gör upp om gruppsegern i ett direkt avgörande möte i Baskien under torsdagen.

La Real tog en tung seger i den första omgången då de bortaslog Manchester United med ett mål mot noll, men trots fem raka vinster hittills så räcker det kanske trots allt inte till förstaplatsen ändå. Engelsmännen har nämligen gått obesegrade sedan dess och ser ut att vara det formstarkare av de två lagen inför torsdagens drabbning.

Real Sociedad har dock alltjämt tre poäng mer och en bättre målskillnad, så utgångsläget ser väldigt bra ut. De behöver förlora med två mål eller fler för att tappa förstaplatsen. Med lag som Barcelona, Sporting, Sevilla och Juventus som potentiella motståndare i en eventuell utslagsrunda så är förstaplatsen i gruppen långt ifrån obetydlig.

Baskerna har verkar dock ha hamnat in en lite oroväckande formdipp lagom till den avgörande matchen. Två raka förluster i ligan har gjort så att de har halkat ned från topp fyra ned till femte plats. Det är kanske inte så konstigt med tanke på deras rejäla skadelista med många tunga namn såsom Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth och Aihen Muñoz bland annat.

De har haft en stark höst hittills, trots flera skador, men torsdagens gruppfinal kommer inte att bli en lätt sådan när de nu har tappat lite momentum.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United har sett vassa ut i ligaspelet

Gästande Manchester United är i sin tur obesegrade sedan tidig oktober och har sett vassa ut i ligaspelet under de senaste omgångarna. De har haft ett tufft spelschema men har alltjämt plockat tunga segrar och har fortsatt häng på topp fyra-positionerna. Precis som Real Sociedad så ligger de dock precis utanför Champions League-platserna som tabellfemma.

Erik ten Hag verkar ha fått till det offensiva spelet för Manchester Uniteds del, men trots att de inte sällan bombarderar motståndarmålvakten så är återspeglas det inte alltid i resultatraden då de inte har varit särskilt effektiva framför mål. Det kan bli ett problem när de behöver vinna med två bollar på torsdag.

Real Sociedad har nämligen inte släppt in mer än ett enda mål under hela gruppspelet och har endast förlorat med två eller fler vid två tillfällen under säsongen. Det hände dock senast när de föll mot Real Betis i helgen, men siffrorna återspeglar knappast matchbilden där La Real skapade mest innan Betis kunde pricka in matchens första mål i den 86:e minuten.

Huruvida Manchester United lyckas vinna med två måls marginal är en annan fråga, men mot ett skadedrabbat Real Sociedad så tycker jag ändå att spelvärdet finns på bortasegern här för 2.25 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: