15 februari 2020 Atalanta Roma Speltips

Speltips Roma – Ludogorets 3/11: Måstematch

Roma har kniven mot strupen inför det direkt avgörande mötet om avancemang mot Ludogorets på torsdagen.

I och med att Roma förlorade öppningsmötet mot Ludogorets nere i Bulgarien så måste de vinna det avslutande mötet, trots att de står på samma poäng och Roma har bättre målskillnad. De är dock klara favoriter att kunna säkra andraplatsen i gruppen hemma på Stadio Olimpico.

Roma gjorde vad som krävdes borta mot HJK Helsingfors senast, men det var inte med stor marginal som den viktiga segern bärgades borta i Finland. De har inte direkt imponerat i Europaspelet och har redan förlorat gruppvinsten till Real Betis. Deras enda två vinster har hittills kommit mot just finskt motstånd.

De hänger dock på bra i ligaspelet där de under den senaste helgen kunde ta sig förbi ärkerivalen Lazio och ta sig in i topp fyra. De är sju poäng bakom ligaledande Napoli, men har bara två poäng upp till ligatvåan Atalanta i nuläget.

Till helgen väntar dock det beryktade Romderbyt mot just Lazio, vilket de lär ha i bakhuvudet. Även Lazio spelar nu under torsdagen dock och det är tveksamt ifall Roma har råd att rotera alltför mycket i truppen mot ett lurigt motstånd som har satt käppar i hjulet tidigare.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ludogorets lär vilja försvara sitt kryss

Det hade inte varit första gången som Ludogorets lyckats slå ut en stor europeisk klubb ifall de lyckas få med sig ett kryss från Stadio Olimpico. Bulgarerna är ofta underskattade och sällan hyllade med tanke på vad de trots allt har åstadkommit ute i Europa under det senaste decenniet.

De spelade en bra match hemma mot Real Betis senast, men fick trots det se sig besegrade med 0-1 tillslut, vilket gör att de måste få med sig ett resultat nu på torsdag för att avancera. Det är framförallt på hemmaplan som de har kunnat hota de större klubbarna, vilket inte kommer att vara en faktor när de nu spelar i Rom.

I ligaspelet så har de fyra raka vinster, men det går inte att utläsa alltför mycket utav det då de har varit den dominerande kraften i den, annars ganska mediokra, bulgariska fotbollen under lång tid. Oddsen för den raka hemmavinsten är väldigt låga. Istället kikar vi på underspelet då Ludogorets inte lär öppna upp sig i onödan, samtidigt som José Mourinho knappast är känd för någon sprakande och målrik fotboll. Under 3 mål (asian) spelas till 1.86 hos Expekt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: