Manchester United

Speltips Sheriff Tiraspol – Manchester United 15/9: Ska vinnas

Manchester United är tunga favoriter inför torsdagens möte mot moldaviska Sheriff Tiraspol.

Moldaverna toppar gruppen inför den andra omgången, men det lär förmodligen inte bli någon långvarig gruppledning då förhandsfavoriterna i gruppen, Manchester United, kommer på besök till Transnistrien.

Engelsmännen inledde Europa League-gruppspelet med ett toppmöte i gruppen mot Real Sociedad, vilket de förlorade. Manchester United var det lag som visade framfötterna mest och hade de klaraste chanserna, men Real Sociedad kunde hålla undan och vinna med matchens enda mål som kom via en tveksamt dömd straff i andra halvlek.

På grund av drottning Elizabeth II:s död så är det också den senaste matchen de har spelat då helgens omgång blev inställd. Även om det blev en förlust senast så verkar United vara på gång under Erik ten Hag i varje fall. Fyra raka segrar i ligan har gjort väldigt gott efter den kaotiska start de fick på säsongen och då de inte heller har någon match till helgen att oroa sig över så bör de gå in med full kraft mot Sheriff.

Gästerna är väldigt stora favoriter inför torsdagen och det är svårt att de skulle göra något annat än att vinna. Men Manchester United har haft det lite svårare mot lag där de själva behöver föra spelet då de mestadels haft framgångar genom kontringsspelet hittills.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sheriff Tiraspol visade att de kan förra året

Moldaviska Sheriff Tiraspol är återigen ute i Europa och många minns nog deras bedrift från fjolåret då de slog självaste Real Madrid på bortaplan i gruppspelet. Det räckte dock bara till en tredjeplats i gruppen totalt, men efter en fläckfri inledning hittills så hoppas de kunna utmana om avancemang i Europa League i år.

Trots lågt bollinnehav då vann de klart och tydligt mot cypriotiska Omonia Nicosia i öppningsmatchen med 3-0, och deras kontringsspel är kanske något som Manchester United behöver se upp med.

I övrigt så toppar de den svaga moldaviska ligan där de har varit överlägsna de fem senaste säsongerna, och det är svårt att utläsa särskilt mycket från resultaten där. Men de verkar i alla fall hålla en bra form inför torsdagens tuffa möte.

Manchester United ska dock ha tillräckligt med kvalitet för att vinna detta oavsett, men de kan få det tufft med att luckra upp försvaret. När United tvingas vara spelförande så passar vi på att kombinera bortavinsten med ett spel på under 3,5 mål för 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United & under 3,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: