6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Union Berlin – Malmö 13/10: Spiken i kistan

Malmö ställs återigen mot de tyska ligaledarna Union Berlin, men den här gången i den tyska huvudstaden.

Då Malmö står helt utan poäng efter de tre första matcherna så ser avancemang i Europa League minst sagt tufft ut att uppnå, men ifall de vill ha en chans att åtminstone knipa tredjeplatsen för att nå Conference League så måste de stå för säsongens insats och vinna borta i Berlin.

Malmö öppnade ganska piggt förra veckan då dessa båda lagen möttes i Skåne, och när András Schäfer drog på sig ett rött kort i samband med ett friläge i slutet av första halvlek så var det nog många i Malmö som fick segervittring. Men det var istället tyskarna som lyckades trycka in matchens enda mål i andra halvlek och lyckades hålla undan Malmö från alltför farliga målchanser, trots en man mindre.

Där och då dog Malmös hopp om avancemang och de har inte direkt svarat genom att övertyga i ligaspelet heller. Sedan Åge Hareides inträde så har det sett lite piggare ut för Malmös del, men de presterar fortfarande långt under den standard som vi förväntar oss av ett lag som Malmö.

Ett mållöst möte hemma mot Värnamo i helgen där de blev utbuade av sin egen hemmapublik är knappast någon optimal uppvärmning inför torsdagens möte. Det är svårt att se Malmö kunna utmana i Berlin i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Union Berlin håller en högre nivå

Den tyska huvudstadsklubbens framgångar fortsätter då de efter nio omgångar fortfarande är serieledare i Bundesliga med två poängs marginal ned till Freiburg. I helgen väntar dock ett riktigt lackmustest hemma mot Dortmund, vilket de lär ha fokus på. Men de lär nog först och främst se till att ta de “enkla” poängen mot gruppjumbon Malmö för att ha en chans till avancemang i Europa League.

Union Berlin har dock inte byggt sina framgångar på någon spektakulär fotboll där de vinner övertygande, istället så har de en väldigt stabil defensiv och vinner ofta med rätt smal marginal. Så även om de är klara favoriter mot Malmö så lär det förmodligen inte bli någon utklassning direkt.

Fulltaliga och på hemmaplan så ska de dock kunna lösa tre poäng mot ett Malmö som inte har imponerat i år. Ingen av Union Berlins åtta senaste matcher har överstigit två mål, vilket är intressant att ha i åtanke inför torsdagen. Vi kombinerar därmed spelet på att Union Berlin vinner med ett spel på under 3,5 mål för lockande 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Union Berlin & under 3,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: