Speltips Zurich – Arsenal 8/9: Inget snack om saken

Axel Sjödin Publicerat: 8 September 2022

De regerande schweiziska mästarna Zürich ställs mot Arsenal i Europa League-gruppspelets första omgång.

Zürich - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det råder inga som helst tvivel om vilket lag som gäller som favoriter då turneringsfavoriterna Arsenal ställs mot den förväntade gruppjumbon Zürich i öppningsmötet. Lagen har också haft diametralt olika inledningar på den nya säsongen och schweizarna kommer nog att få det svårt att hävda sig.

Zürich vann den schweiziska ligan med väldigt god marginal i våras men verkar sedan dess ha fallit av helt och hållet. De lyckades åtminstone kvala sig in till Europa League, men det är i stort sett det enda positiva som de har mäktat med under säsongen hittills.

I de sju inledande omgångarna så har de regerande mästarna bara tagit två ynka poäng och har alltså fortfarande inte vunnit en enda match. De har tre raka hemmaförluster och ingenting verkar gå rätt i klubben just nu.

De har sålt och tappat ett par nyckelspelare sedan fjolårssäsongen, men det kan bara vara en delförklaring till varför det går så dåligt. Zürich må kanske inte ha något att förlora på torsdag, men det är svårt att se hur de ska kunna mäta sig mot ett formstarkt Arsenal i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal ser spännande ut i år

Säsongsinledningen för Arsenals del har som sagt varit raka motsatsen. De inledde Premier League med fem raka vinster och toppar fortfarande tabellen, trots förlusten mot Manchester United i helgen.

Mikel Arteta har verkligen satt sin prägel på detta spännande lagbygge som har spelat riktigt fin fotboll under de senaste veckorna. Även mot Manchester United så spelade de faktiskt bra, trots förlusten, och de borde inte låta årets första poängtapp påverka dem för mycket.

Det är dock oklart i vilken utsträckning Arsenal vill satsa på Europa League med tanke på hur det ser ut i ligan, men det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen och även en elva med flera bänkspelare lär hålla en betydligt högre klass än ett formsvagt Zürich.

Arsenal har förvisso släppt in mål i flera matcher i Premier League, men Zürich har haft offensiva problem mot betydligt sämre motstånd hittills under säsongen och jag tror att Arsenal kan lösa detta utan att släppa in mål till de fullt godkända oddsen 2.25 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner mot noll
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: