Långtidsspel inför La Liga 2022/23

Martin Efvergren Publicerat: 14 August 2022

Inför La Liga 2022/23 har vi tittat närmare på de bästa långtidsspelen som erbjuds. Säsongspremiären spelas fredagen den 12:e augusti 2022 där den första omgången fram till och med måndag den 15:e augusti.

La Liga 2022/23

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid är regerande mästare efter att ha vunnit La Liga i överlägsen stil förra säsongen. Huvudkonkurrenterna Barcelona och Atletico Madrid svarade båda för något av en mellansäsong men kunde ändå till slut bli tvåa och trea i ligan.

Förra säsongen blev en mäktig demonstration av Carlo Ancelottis Real Madrid då man bärgade både La Liga- och Champions League-titeln. De gäller också som favoriter att vinna La Liga även den här säsongen, men ärkerivalen Barcelona har spänt muskler (som ingen trodde fanns) under sommarens transferfönster.

På förhand är det mycket som talar för att det är de två giganterna Real Madrid och Barcelona som gör upp om ligatiteln säsongen 2022/23.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

La Liga 2022/23 – odds och långtidsspel

Ser vi till oddssättningen är det föga oväntat Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid som gäller som de enda troliga titelvinnarna av La Liga 2022/23. Lucky Sports erbjuder ett brett utbud av långtidsspel på La Liga. Hos dem kan Real Madrid spelas som ligavinnare till 2.17 gånger insatsen. Barcelona ligger strax därefter till oddset 2.33 medan Atletico Madrid kan spelas till 6.80 gånger insatsen.

Utan tvekan är Barcelona det lag som har störst förbättringspotential jämfört med förra säsongen. Det blev en stökig säsong där Xavi tog över laget sent under hösten. Successivt kunde man då höja sig och under våren höll man, åtminstone stundtals, den nivå som man kan förvänta sig av den här klubben.

Till den här säsongen har man på ett smått häpnadsväckande sätt, med tanke på klubbens omtalat usla finanser, förstärkt laget med den ena världsstjärnan efter den andra. Framförallt lär Robert Lewandowski kunna göra stora skillnad och därtill har man plockat in, bland andra, Franck Kessie, Andreas Christensen, Raphinha och Jules Kounde.

Xavis manskap ser starkare ut i alla lagdelar och det enda som egentligen talar emot dem är väl överflödets förbannelse samt att många ny spelare ska hitta sin roll. Min bedömning är dock att Xavi är en tillräckligt stark ledare med en tillräckligt tydlig spelidé för att kunna hantera de bitarna.

Samtidigt som Barcelona ser ruggigt starka ut på pappret har Real Madrid gått miste om sina drömvärvningar. De har kontinuiteten till sin fördel, men jag bedömer risken som ganska stor att deras delvis ålderstigna trupp kommer vara lite för mätt för att leva upp till förra säsongens succé.

Mitt spel blir att FC Barcelona vinner La Liga 2022/23 till 2.33 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner La Liga 2022/23
Odds: 2.33
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream: