Speltips Almeria – Real Madrid 14/8: Premiär för mästarna

Axel Sjödin Publicerat: 14 August 2022

De regerande mästarna Real Madrid inleder säsongen borta mot Almería sent på söndagskvällen.

Almeria - Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev en fantastisk vår för Los Blancos då de först säkrade ligatiteln och därefter, på ett makalöst vis, lyckades ta sig hela vägen till Champions League-final där de slog Liverpool. Att Real Madrid vinner stora titlar är knappast någon chock, men sättet de gjorde det på lär verkligen bli ihågkommet och de lär kliva in i en ny säsong med gott självförtroende.

Under sommaren så har två väldigt spännande spelare hämtats in för att förstärka truppen ytterligare till en säsong där konkurrensen lär bli hårdare i ligaspelet. Antonio Rüdiger har anslutit från Chelsea och är precis vad Real Madrid behöver efter att de tappade både Raphaël Varane och Sergio Ramos inför förra säsongen. Dessutom så har de hämtat in Aurélien Tchouameni från Monaco för stora pengar, vilket kommer att bli intressant att följa.

Vi har redan fått ett smakprov på deras spel då Los Blancos besegrade Eintracht Frankfurt med 2-0 i den europeiska supercupen tidigare i veckan. Spelet såg väldigt bra ut och de har fortsatt en galet bra offensiv som kommer att sätta skräck i försvaren under säsongen.

Mot en nykomling så ska det såklart inte vara något snack egentligen. Real Madrid borde inleda med en rätt bekväm seger på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Almeria har värvat för att stanna kvar

Hemmalaget toppade även de sin liga i Segunda Division med väldigt liten marginal. Deras tränare Rubi gjorde ett väldigt fint jobb under fjolårssäsongen och har fått förnyat förtroende att leda Almería även i högstaserien.

Truppen har förstärkts i hopp om att kunna stanna kvar och de har också kunnat behålla de viktiga spelare som var med och ledde dem till La Liga. Det har gjorts många nyförvärv och de mest intressanta är nog Kaiky som har hämtats in från Santos samt Marko Milovanovic och Fernando Pacheco som har hämtats in som bosman.

Försäsongen har sett någorlunda okej ut för Almería och att döma av hur de såg ut i våras med en rätt stark defensiv så bör de ha rimliga chanser att kunna stanna kvar i år. Men poängen ska inte tas mot just Real Madrid kanske och det finns risk för att de åker på en rejäl smäll redan i första omgången.

Det är rätt bra odds på att Real Madrid ska vinna detta med åtminstone ett par bollar i min mening och Bethard erbjuder lockande 2.17 gånger pengarna för att Real Madrid ska vinna med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 asian
Odds: 2.17
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: