Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips Athletic Bilbao – Almeria 30/9: Uddlösa gäster

Ett Athletic Bilbao som inlett säsongen starkt gästas av nykomlingen Almeria i den sjunde omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 30 september 2022 med avspark kl 21:00.

Athletic Club de Bilbao har inlett säsongen i La Liga övertygande. Efter sex spelade matcher har det blivit fem segrar och en förlust, vilket ger att man är med i toppen av tabellen med sina 13 poäng.

I den fjärde omgången föll man med 1-0 hemma mot Espanyol, men därefter kunde man direkt studsa tillbaka och vinna två raka matcher innan landslagsuppehållet. I den senaste omgången slog man Rayo Vallecano hemma med 3-2 och dessförinnan vann man med 4-1 borta mot Elche.

Nu gäller det för Athletic Bilbao att försöka bygga vidare på detta positiva momentum när man gästas av nykomlingen Almeria som inlett säsongen mer beskedligt.

Ett målsnålt Almeria

UD Almeria vann Segunda Division förra säsongen, men i La Liga har man haft det tuffare inledningsvis. Man kommer nu till den här matchen med tre raka förluster och efter sex omgångar står man på fyra poäng.

De tre första omgångarna såg emellertid lovande ut för tränare Rubis manskap. Man föll med uddamålet mot Real Madrid i premiären. Därefter tog man poäng borta mot Elche och vann hemma mot Sevilla.

I de tre senaste matcherna har man dock gått både poäng- och mållösa då man förlorat med 1-0 i samtliga tre. Innan uppehållet föll man borta mot Mallorca och dessförinnan mot Osasuna och Valladolid.

Athletic Bilbao gäller nu som klara favoriter inför den här matchen. Baskerna, som har den solida defensiven som sitt adelsmärke, har nu också fått offensiven att lossna och därtill är man notoriskt starka hemma på San Mamés.

Om Erneste Valverdes Athletic har lyckats bibehålla formen över uppehållet bör de ha goda chanser att vinna den här matchen. Almeria har inte gjort mål på tre matcher, men samtidigt har de också varit täta bakåt.

Sammantaget gör detta att jag tror på en hemmaseger, men att det blir en tät och relativt jämn tillställning. Mitt spel blir att Athletic Bilbao vinner och att det görs under 3.5 mål totalt till 2.14 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Athletic vinner & under 3.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 30 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: