Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips Athletic Bilbao – Atletico Madrid 15/10: Toppmöte

Ett Athletic Bilbao som inlett säsongen starkt tar emot Atletico Madrid i den nionde omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 15 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Athletic Club Bilbao har inlett den här säsongen övertygande. Efter åtta ligamatcher har man tagit 17 poäng och man är därmed trea i La Liga inför den här tionde omgången.

En förlust har det blivit för Ernesto Valverdes manskap så här långt och den kom hemma mot Espanyol. Därefter studsade man direkt tillbaka och kunde vinna tre raka matcher i vilka man totalt gjorde elva mål.

Inför förra helgens bortamöte mot Sevilla hade man besegrat Elche, Rayo Vallecano och Almeria. Här tog dock den segersviten slut, men man kunde i alla fall få med sig en poäng efter att ha kvitterat till 1-1 med cirka 20 minuter kvar. Ander Herrera blev sedan utvisad på tilläggstid och är därmed avstängd den här matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Atletico de Madrid kommer från två raka segrar i La Liga och är en poäng efter Athletic Bilbao i tabellen. Totalt sett kan man dock inte vara helt nöjda med säsongsinledning då man förlorat ett derby på hemmaplan mot Real Madrid och i Champions League ser läget illa ut.

I veckan tog Atleti emot ett Club Brugge som man förlorad mot i omgången dessförinnan. Inte heller den här gången lyckades man få hål på belgarna i en match som förblev mållös.

Sedan förlusten mot Real Madrid har man besegrat Sevilla och Girona i La Liga. Förra helgen gjorde Correa båda målen när man besegrade de sistnämnda med 2-1 på hemmaplan.

Hemma på San Mamés är Athletic Bilbao starka och senast Atletico Madrid var här, i april, vann hemmalaget med 2-0. Faktum är att Athletic har tre segrar och ett kryss på de fyra senaste möten lagen emellan.

Athletic Bilbao gäller också som knappa favoriter inför den här matchen. Det brukar dock bli jämna och täta matcher mellan de här lagen och jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bli relativt tillknäppt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.71 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp:
21:00, lördag 15 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: