Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips Athletic Bilbao – Espanyol 7/2: Fördel hemmalaget

Ett formstarkt Athletic Bilbao gästas av Espanyol i den 23:e omgången av La Liga. Matchen spelas måndagen den 7 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Athletic Club de Bilbao kommer från en fin skalp i torsdags då man slog ut Real Madrid ur Copa de Rey. På hemmaplan kunde man vinna med 1-0 efter att Berenguer gjort det avgörande målet i den 89:e minuten.

Därmed har man i tur och ordning slagit ut både Barcelona och Real Madrid ur den spanska cupen. Däremellan besegrade man även Rayo Vallecano borta med 1-0 i La Liga. Därmed kommer man till den här matchen med tre raka segrar och därtill sex segrar, ett kryss och en förlust på de åtta senaste matcherna.

Av dessa åtta matcher har bara tre varit i La Liga. De övriga har gällt Copa del Rey och Supecupen. I ligan har man tagit 31 poäng på 22 matcher vilket ger en placering strax ovanför mitten.

Espanyol är fyra poäng efter Athletic i La Liga, men kommer med en trend som ser mindre ljus ut. De föll senast med 4-1 hemma mot Real Betis och man har därmed tre förluster och ett kryss på de fyra senaste matcherna.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i La Liga

Espanyol har tagit 27 poäng på 22 spelade matcher och ligger på en 13:e plats i La Liga inför den 23:e omgången. Det har dock bara blivit en poäng på de tre senaste ligamatcherna. Den poängen tog man i den näst senaste omgången då man spelade 2-2 borta mot bottenlaget Cadiz.

Athletic Bilbao och Espanyol möttes senast i den elfte omgången av La Liga. Det mötet i Barcelona slutade 1-1. Faktum är att tre av de fyra senaste mötena mellan de här lagen har slutat just 1-1.

Espanyols främste målskytt och kanske viktigaste spelare, landslagsanfallaren Raul de Tomas gjorde mål och blev utvisad i det senaste mötet mot Athletic Bilbao. Samma scenario upprepades i Espanyols senaste match mot Real Betis. Raul de Tomas gjorde nämligen mål och blev utvisad även i den matchen, vilket gör att han nu är avstängd.

Raul de Tomas har gjort nästan hälften av Espanyols ligamål den här säsongen så det är förstås ett stort avbräck. Det bidrar säkerligen också till att Athletic gäller som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.60 gånger insatsen.

Det mesta talar till Athletics fördel här. Samtidigt finner jag ändå ett bättre spelvärde i ett underspel snarare än att Athletic vinner. Marcelinos manskap är seriens målsnålaste lag och de kommer från två raka 1-0-segrar. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.81 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, måndag 7 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


class=”mce_SELRES_start”>