Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips Athletic Bilbao – Getafe 18/3: Hemmastarka

Athletic Bilbao gästas av Getafe i den 29:e omgången av i La Liga. Matchen spelas fredagen den 18 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Athletic Club Bilbao fortsätter att göra det bra utifrån sina egna förutsättningar och unika begränsningar. Efter 28 spelade omgångar har man tagit 40 poäng vilket ger en åttonde plats i tabellen.

Ser vi till de fyra senaste matcher så är dock Athletics trend inte den bästa. Av dessa har man förlorat tre på bortaplan och vunnit den enda hemmamatchen. I söndags föll man med 1-0 borta mot Real Betis och de övriga två förlusterna kom mot Barcelona och Valencia. I sin senaste hemmamatch besegrade man Levante med 3-1.

Nu väntar alltså en ny hemmamatch där man ställs mot ett Getafe som har rest sig efter en trassligare inledning på säsongen. Quique Sanchez Flores tog över som huvudtränare i oktober och har sedan dess tagit laget upp till den 15:e plats som man just nu innehar.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oerhört starka på San Mamés

Getafe inledde det här året starkt med tre raka hemmasegrar mot Real Madrid, Granada och Levante. Sedan dess har dock segrarna uteblivit. På de fem senaste matcherna har man bara tagit tre poäng då man kryssat tre och förlorat två av dessa.

I lördags spelade man 0-0 hemma mot Valencia och dessförinnan blev det förlust med 2-0 borta mot Espanyol. Det gör att avståndet ner till Cadiz som ligger under strecket bara är fyra poäng inför den här 29:e omgången av La Liga.

Athletic Bilbao och Getafe möttes senast i början av december i en match som förblev mållös. När de senast möttes i Bilbao förra säsongen vann Athletic med hela 5-1.

Athletic Bilbao gäller också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. De är framförallt väldigt starka hemma på San Mamés, vilket gör att deras favoritskap känns fullt rimligt i mins ögon. Senast slog man alltså Levante med 3-1 och dessförinnan vann man derbyt mot Real Sociedad med hela 4-0. På de sex senaste hemmamatcherna har man tagit fem segrar och ett kryss. Då har man, bland annat, slagit både Barcelona och Real Madrid i Copa del Rey.

Med detta imponerande hemmafacit bakom sig finner jag anledning att tro att Athletic kommer att lösa tre poäng även här. Mitt spel blir därför en rak etta, att Athletic Bilbao vinner till 1.76 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao vinner
Odds: 1.76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 18 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: