Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips Athletic Bilbao – Real Sociedad 20/2: Baskiskt derby

Som avslutning på söndagen bjuds vi på ett baskiskt derby mellan Athletic Bilbao och Real Sociedad.

Det är återigen dags för det vänskapliga Basque Euskal Derbia mellan de båda baskiska lagen i La Liga. Det är mycket som står på spel i kampen om Europaplatser och vi kan nog förvänta oss en jämn match mellan två lag som inte släpper till mycket bakåt.

I höstas slutade derbyt 1-1 då Alex Remiro i Real Sociedad-målet stod för en rejäl målvaktstavla i matchens slutminuter. Då var Real Sociedad stora favoriter till vinsten, men när de båda lagen nu möts på San Mamés så är förutsättningarna lite annorlunda.

Real Sociedad har tappat sin fina form rejält sedan dess då de hade en bedrövlig period under senhösten. Men nu verkar saker och ting ha stabiliserat sig något i varje fall och deras defensiv ser återigen mycket bättre ut.

De har ännu inte förlorat i ligaspelet i år och har inte släppt in mål på fyra raka matcher. Motståndet har däremot inte varit det tuffaste, men då de fick med sig 2-2 borta mot Leipzig i Europa League i torsdags så visade de ändå prov på förbättring, trots att tyskarna ägde matchen i långa perioder.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svag fördel för hemmalaget

Även Athletic Club har haft rätt bra resultat i ligaspelet sedan årsskiftet fram till i måndags då de åkte på en 2-3-förlust mot Mallorca. Det var en av deras sämre insatser på länge, vilket inte inger särskilt mycket förtroende inför derbyt.

Det har dock framförallt varit fokus på cupspelet under vårkanten för Athletic Bilbaos del. Där har de visat att de verkligen höjer sig i de stora matcherna då de har slagit ut både Barcelona och Real Madrid ur Copa del Rey och besegrade Atlético Madrid i Supercupen.

Derbyt mot Real Sociedad är återigen en sådan stormatch där Athletic Club borde kunna höja sig hemma på San Mamés. De har dessutom tre dagars extra vila jämfört med sina motståndare som spelade en tuff match i Europa League i torsdags.

Athletic Club går in med en knapp fördel här men är inte direkt kända för att kunna avgöra matcher. De är framförallt väldigt svåra att slå. Därmed kombinerar vi ett spel på dubbelchansen 1X med ett spel på under 2,5 mål för 1.94 gånger pengarna hos Campobet. Det kan mycket väl bli ett ställningskrig mellan två lag med stark defensiv och därmed bör underspelet ha en bra chans att gå in.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & Under 2,5 mål
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: