Speltips Atletico Madrid – Real Madrid 18/9: Madridderbyt

Axel Sjödin Publicerat: 18 September 2022

Helgen avslutas med ett intressant Madridderby där Real Madrid gästar Atlético på Wanda Metropolitano.

Atletico Madrid - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid ställs inför sitt tuffaste test hittills på säsongen och frågan är ifall de kan bibehålla deras perfekta start på säsongen med åtta raka vinster i alla tävlingssammanhang. Atlético Madrid har haft en lite skakigare inledning, även om den på intet sätt har varit dålig, med tio poäng på fem matcher.

Atlético har lyckats vinna de matcher där de förväntats vinna, men har haft problem så fort motståndet har blivit tuffare såhär långt. De kryssade mot Real Sociedad, föll mot Villarreal och förlorade även i tisdagens Champions League mot Leverkusen som avgjorde med två mål sent in i matchen.

De kommer att behöva växla upp om de ska vara med och utmana i toppstriden på riktigt, för hittills så har det Real Madrid och Barcelona visat upp verkat vara i en klass för sig nere i Spanien. Mycket pekar på att det är dessa två klassiska rivaler som ska göra upp om titeln, men Atlético har här chansen att visa att de inte ska bli borträknade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid ångar på

De vitklädda regerande mästarna har inlett den nya säsongen på samma vis som de avslutade den förra. De är den enda klubben i någon av de europeiska storligorna som har tagit full pott hittills och det finns inte särskilt mycket att anmärka på när det ser ut såhär.

Trots att Karim Benzema är skadad så lyckades de göra fyra mål mot Mallorca i förra omgången, även om första målet dröjde en del. De vinner matcher oavsett om de övertygar spelmässigt eller inte och känns väldigt vassa i nuläget.

Ett borta mot Atlético kommer dock att bli en rejäl utmaning för Los Blancos, men så som de ser ut just nu så går man bara in med känslan av att de kommer att lösa det på något vis ändå. Vinicius Junior och Federico Valverde har växlat upp i Benzemas frånvaro så att de på något vis skulle få det svårt offensivt finns inte riktigt på kartan med Real Madrids bredd.

Real Madrid är La Ligas bästa lag och formen går det verkligen inte att klaga på. Därmed så ser oddsen för den raka tvåan på 2.30 gånger pengarna hos Lucky Sports minst sagt lockande ut.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2.30
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: