Speltips Atletico Madrid – Villarreal 21/8: Tufft test

Axel Sjödin Publicerat: 21 August 2022

Atlético Madrid och Villarreal drabbar samman på Wanda Metropolitano under söndagskvällen.

Atletico Madrid - Villarreal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är den första av två spännande matcher från söndagskvällens La Liga. Både Atlético och Villarreal förväntas vara två lag som kommer att kämpa om platser i topp fyra och personligen så tror jag att dessa två kommer att vara de två lagen bakom Real Madrid och Barcelona i toppen.

Atlético Madrid inledde med en väldigt övertygande seger borta mot Getafe, som inte är en lätt bortamatch. Atlético vann dock bekvämt med 3-0 och deras offensiv såg mycket bättre ut än vad den gjorde under långa perioder under förra säsongen.

Diego Simeone experimenterade en del under förra säsongen och försökte att röra sig ifrån deras väldigt defensivt inriktade fotboll som ledde dem till titeln förrförra säsongen. Trots att de tillslut lyckades säkra en Champions League-plats så kan man knappast kalla förra säsongens satsning för lyckad, men kanske bär det frukt i år då offensiven såg väldigt lovande ut under öppningsmötet mot Getafe.

Vi får se hur det ser ut i det första riktiga testet mot Villarreal, men Atlético har i alla fall gått igenom en förvandling under fjolårssäsongen i en mer offensiv riktning.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal visade sin klass i fjol

Även Villarreal öppnade säsongen med en övertygande vinst borta mot nykomlingen Real Valladolid med klara 3-0. De visade förra säsongen vilken kvalitet de besitter då de tog sig hela vägen till semifinal i Champions League efter att ha slagit ut både Juventus och Bayern München på vägen.

Den här säsongen lär de dock spela Conference League istället där de vann det första mötet i playoffen mot Hajduk Split med 4-2 och därmed har ena foten i gruppspelet. Fokuset lär dock tveklöst ligga på ligaspelet där de borde kunna utmana topp fyra på riktigt den här gången. Sevilla är försvagat, Real Sociedad hade en hel del problem förra säsongen och Villarreal är ett bättre lag än vad Real Betis är.

Det har hänt en hel del under veckan i Villarreal då Giovani Lo Celso från Tottenham har hämtats tillbaka på lån samtidigt som Pervis Estpiñan har sålts till Brighton samtidigt som flera andra lite mindre viktiga spelare har sålts.

Atlético är klara favoriter hemma på Wanda Metropolitano, men har kanske lite väl låga odds sett till hur bra Villarreal har sett ut. Detta var förmodligen de mest imponerande lagen från den första omgången och även om Atlético har varit starka hemma så ligger spelvärdet hos Villarreal. Vi kombinerar spelet på dubbelchans X2 med över 2,5 mål för väldigt lockande 4.75 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & över 2,5 mål
Odds: 4.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: