bilbao barca 30/5

Speltips Barcelona – Villarreal 20/10: Spanskt stormöte

Torsdagen bjuder på en spännande spansk toppmatch mellan Barcelona och Villarreal på Camp Nou.

Barcelona - Villarreal

La Liga
Hämta bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Förra veckan var en väldigt tung vecka för Barcelona som dels förmodligen åkte ut ur Champions League och dels förlorade rivalmötet mot Real Madrid och därmed också ligaledningen.

Med tanke på de satsningar som har gjorts och risker som har tagits i Barcelona inför säsongen så måste de leverera resultat och förra veckan var ett riktigt hårt slag mot de ambitionerna. Men de är trots allt fortfarande tvåa i La Liga och har sett väldigt imponerande ut i ligaspelet.

Fram till förlusten med 1-3 mot Real Madrid i helgen så hade de vunnit sju raka med målskillnaden 20-1 totalt. En poängskörd som för tankarna iväg till klubbens glansdagar under tiotalet. Men med tanke på att de konkurrerar mot ett nära fläckfritt Real Madrid så kommer det att krävas nära perfektion för att utmana om titeln.

De har ett par tuffa matcher framöver mot Villarreal och Athletic Club där de får se till att inte tappa ytterligare poäng. De måste snabbt tillbaka upp på hästen efter en tung vecka.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har sett starka ut defensivt

Gästande Villarreal vann i helgen, men deras ambitioner för säsongen tog sig en törn långt tidigare. Efter deras fantastiska insats i Champions League så var det mycket snack om att utmana om topp fyra-placeringar, men efter att samma mönster kring Unai Emerys gula ubåtar upprepat sig i ligaspelet så känns det föga troligt att de skulle lyckas.

Men Villarreal har i alla fall säkrat avancemang och gruppvinst i Conference League efter fyra omgångar, vilket gör att de nu kan vända blickarna mot ligaspelet helt och hållet. Vi vet alla vilka kvaliteter som Villarreal besitter och hur bra de kan vara när de väl blixtrar till.

Förra året så vann de faktiskt med 2-0 mot Barcelona på Camp Nou och Blaugrana har ingen tid att vila ifall de inte vill förlora ännu mer poäng i ligaspelet. Villarreal kan i sin tur gå in helt utan press här, vetandes att Barcelona och Xavi säkerligen har börjat svettas lite.

Villarreals främsta styrka är i vanlig ordning en väldigt stark defensiv, och Villarreal har minst antal insläppta mål hittills med tre. Barcelona är dock precis bakom med fyra insläppta och tillsammans är de alltså lagen som har släppt in minst antal mål i ligan. Med det i åtanke och det faktum att det trots allt står en del på spel så känns underspelet för hela 2.55 hos Mr Green väldigt lockande, även om Barcelona har varit starka framåt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.55
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: