7 februari 2020 Alavés Eibar Speltips

Speltips Eibar – Girona 5/6: Playoff i Segundan

Eibar och Girona gör upp om en plats i Segunda Divisions playoff-final i den avgörande returen på söndag.

Girona var knappa favoriter inför öppningsmötet på Montilivi i torsdags, men det var Eibar som fick med sig en tung bortaseger i öppningsmötet och går alltså in i den andra matchen med en 1-0-ledning.

Eibar öppnade starkt på Montilivi och hade två riktigt vassa målchanser innan Ager Aketxe gav gästerna ledningen efter knappa halvtimmen. Det var ett fantastiskt mål från långt håll som letade sig in i det vänstra krysset och en välförtjänt ledning vid det här laget.

Matchbilden skulle dock ändra sig då Eibars Álvaro Tejero drog på sig ett rött kort precis innan halvtidsvilan. Därefter var det Girona som styrde matchen, men de fick aldrig hål på Eibar, trots att de fick spela halva matchen med en man mer.

Av de lag som var tvungna att spela playoff så har Eibar varit det klart starkaste under säsongen. De borde till och med ha tagit en av direktplatserna ifall de inte hade förlorat mot tabelljumbon Alcórcon i den sista omgången och därmed slutat bara en poäng bakom Almería och Real Valladolid i toppen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Eibars facit mot Girona är talande

Även om Tejero är avstängd inför returen så bör Eibar nu ha väldigt bra förutsättningar för att lyckas ta sig till playoff-finalen för att rädda säsongen. Deras inbördes möten mot Girona talar sitt tydliga språk. De har vunnit sju raka matcher mot katalanerna och därmed såklart också samtliga tre möten under nuvarande säsong.

Eibar, som har varit det starkaste hemmalaget i ligan, behöver nu bara få med sig ett kryss åtminstone för att säkra plats i finalen där de möter antingen Tenerife eller Las Palmas. Det faktum att Girona dessutom hade en tuff avslutning på säsongen och nu har fem förluster och ett kryss på deras sju senaste matcher bådar inte gott för gästerna.

Det ska nog mycket till för att de ska lyckas vända det här mötet mot Eibar och att de inte lyckades utnyttja den halvlek de spelade med en man mer på ett bättre sätt kan stå dem dyrt.

Med tanke vilken facit de har i inbördes möten mot Girona och att Eibar är väldigt starka hemma så är oddsen på den raka ettan här väldigt lockande. För 2.45 spelar vi därmed på den raka ettan här hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Eibar vinner
Odds: 2.45
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: