Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Elche – Barcelona 6/3: Allt går deras väg

Ett Barcelona i fin form reser till Elche på söndag för att säkra en ny trepoängare i ligaspelet.

Barcelonas stigande form sedan Xavi tog över rodret tidigt i november har nu nått en ny nivå. De har stadigt klättrat uppåt i tabellen under flera månaders tid, men under februari tog de ännu ett nytt kliv och börjar se farliga ut på riktigt nu.

Real Madrid har fortfarande en för stor ledning för att det ska pratas om någon titelstrid, men Barcelona har redan tagit sig in i topp fyra och har en väldigt fin chans att även gå förbi Real Betis. De har en match mindre spelad och ligger bara en poäng bakom Sevillaklubben och ifall de fortsätter att spela som de har gjort på senaste så är det inget snack om att de kommer att klara av att lägga beslag på en av topplaceringarna.

Deras satsning i januarifönstret har gett resultat och det är kanske lite överraskande Pierre-Emerick Aubameyang som har imponerat mest av nyförvärven. Fransmannen har gjort fem mål på deras tre senaste matcher och Barcelona bara öser in mål just nu. Tolv mål på tre matcher är det bästa de mäktat med under hela säsongen och det har inte varit mot lätt motstånd heller.

Valencia besegrades med 4-1 för ett par veckor sedan och sedan dess har de slagit Napoli borta med 4-2 och nu senast det defensivt starka Athletic Club med 4-0. Självförtroendet lär således vara på topp inför bortaresan mot Elche i helgen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elche har varit starka hemma

Elche har dock varit starka hemma på Estadio Martinez Valero under säsongen där de endast har förlorat två matcher. De har förlitat sig på sina starka resultat i hemmaborgen där de har tagit tillräckligt med poäng för att nu ha skapat sig en buffert ned till bottenstriden på sju poäng.

De har tre raka vinster på Martinez Valero, men ett Barcelona i den form de är i kommer att bli väldigt svåra att sätta stopp för oavsett. Resultatet borta mot tabelljumbon Levante förra helgen lär inte heller direkt stärka självförtroendet inför den tuffa uppgiften. De föll med 0-3 på Estadio Ciudad de Valencia och såg väldigt bleka ut.

Elche var nära att få med sig ett kryss från Camp Nou då lagen mötte senast i december men inför det här mötet så är det trots allt andra förutsättningar även om Elche har hemmafördel. Allt verkar gå Barcelonas väg för tillfället och även om Elche lyckas repa sig från förlusten mot Levante så ska det mycket till för att de ska plocka poäng här.

Med Barcelonas målform i åtanke så kombinerar vi därmed ett spel på Barcelona och över 2,5 mål för 2.05 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona & över 2,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: