Speltips Girona – Celta Vigo 26/8: Jämna förutsättningar8

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Nykomlingen Girona gästas av Celta Vigo i den tredje omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 26 augusti 2022 med avspark kl 20:00.

Girona – Celta Vigo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Girona FC är tillbaka i La Liga efter att ha avancerat från Segunda Division via playoff. De knep sjätte platsen som var den sista playoff-platsen och kunde sedan slå ut både Eibar och Teneriffa i kvalspelet.

Förväntningarna är nu inte direkt skyhöga på detta Girona, men man har inlett säsongen på ett bra sätt. I premiären var man inte långt ifrån att få med sig poäng borta mot Valencia då man föll med 1-0 efter att ha varit en man mer i nästan hela den andra halvleken.

I måndags hemmapremiär kunde man sedan ta en välförtjänt trepoängare då man tog emot Getafe. Girona vann med 3-1 och har därmed skaffat sig viss arbetsro inför fortsättningen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikare än förväntat

Celta de Vigo blev till slut ett mittenlag i La Liga förra säsongen efter en trögare start. Den här säsongen är ambitionen att utmana om en Europaplats, men då krävs nog att man startar bättre än vad man gjorde i höstas.

Någon smakstart har det dock inte blivit för Eduardo Coudets manskap. I premiären tappade man en 2-0-ledning hemma mot Espanyol där gästerna kvitterade till 2-2 på tilläggstid. I lördags räckte man sedan inte till då man gästades av Real Madrid som vann med klara 4-1.

Celta gäller nu som knappa favoriter inför det här mötet där förutsättningarna måste sägas vara jämna. Ett spel på att bortalaget vinner ger omkring 2.65 gånger insatsen.

På pappret är Celta Vigo det bättre laget, men Girona är ett väl sammansvetsat lag som svarade för en smärre bragd i våras. Deras chans den här säsongen är att man lyckas på hemmaplan och det började bra i måndags.

Celta är mer pressade och har inte sett helt stabila ut i sin defensiv så här långt. Utgången i den här matchen känns oviss och det lär bli en jämn batalj. Spelbolagen lutar tydligt åt att det kommer att bli målsnålt, men båda lagens matcher så här långt har varit relativt öppna. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.92
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, fredag 26 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: