12 april 2018 Sporting Atletico Madrid Speltips

Speltips Mallorca – Atletico Madrid 9/11: Formsvaga gäster

Mallorca tar emot ett formsvagt Atletico Madrid i den 14:e omgången av La Liga. Matchen spelas onsdagen den 9 november 2022 med avspark kl 21:30.

Mallorca klarade sig kvar i La Liga med en poängs marginal förra säsongen. Tack vare en uppryckning i de tre senaste matcherna så har man nu skaffat sig lite bättre marginal ner till bottenlagen.

I söndags tog man sin andra raka bortaseger då man slog Villarreal med 2-0. Centertanken Vedat Muriqi gjorde ett av målen i den matchen, hans sjunde ligamål totalt, och har därmed nätat i tre raka matcher. I omgången dessförinnan gjorde han lagets enda mål då man spelade 1-1 hemma mot Espanyol.

Efter 13 spelade matcher har Mallorca tagit 16 poäng och placerar sig på 12:e plats i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikare än förväntat

Atletico de Madrids glansdagar är över, men man lyckas alltjämt klamra sig kvar som La Ligas tredje bästa lag. Man kommer dock från två sämre insatser i ligan samt en förlust mot Porto som innebar att man slutade sist i sin grupp i Champions League.

I söndags blev det bara 1-1 då man gästades av Espanyol. Detta trots att bortalaget åkte på en utvisning efter mindre än en halvtimme. Joao Felix ordnade en kvittering i slutskedet, men besvikelsen var ändå stor i Atleti-lägret. De har därmed två förluster och två kryss på de fyra senaste matcherna.

Atletico Madrid form är med andra ord inte den bästa och nu ställs man mot ett Mallorca som man hade svårt för förra säsongen. De sistnämnda gick då segrande i båda mötena. Senast vann man med 1-0 hemma i våras.

Atleti gäller trots det som favoriter, men förutsättningarna måste sägas vara ganska jämna. Spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer att bli målsnålt då överspelen ger en saftig utdelning. Det gör att jag finner ett bra spelvärde i att det kommer att göras ett par mål i den här matchen.

I Atletico de Madrids sex senaste matcher så har båda lagen gjort mål och det känns inte alls otroligt att det kan bli så även här. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.08 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:30, onsdag 9 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: