Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Osasuna – Barcelona 8/11: Favoriten håller

Ett formstarkt Osasuna gästas av FC Barcelona i den 14:e omgången av La Liga. Matchen spelas tisdagen den 8 november 2022 med avspark kl 21:30.

Osasuna från Pamplona har en fin säsongsinledning bakom sig och formen är god inför det här mötet. Bakom sig har man tre segrar och ett kryss och totalt har man tagit 23 poäng på 13 matcher i La Liga.

I lördags blev argentinaren Ezequiel Avila tvåmålsskytt när Osasuna besegrade Celta Vigo med 2-1 på bortaplan. I omgången dessförinnan vann man med 2-0 hemma mot Real Valladolid och har därmed två raka hemmasegrar utan insläppta mål.

Med endast två dagars vila väntar nu en tuff prövning då man tar emot FC Barcelona sent på tisdagskvällen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att göra mål på Barcelona

Barcelonas framfart i Champions League är ett avslutat kapitel där bokslutet lyder fiasko. I La Liga lever emellertid alltjämt titeldrömmarna och formen där är god.

Trots att man förlorade säsongens första El Clasico på bortaplan så är man bara en poäng efter Real Madrid i tabelltoppen. Sedan den förlusten har man radat upp fyra raka segrar i ligan utan att släppa in ett enda mål.

Förra helgens bortamöte mot Valencia såg dock länge ut att förbli helt mållöst, men på tilläggstid kunde Lewandowski sätta matchens enda mål. I lördags kunde man ta en trepoängare med lite mer marginal då man slog Almeria med 2-0 på Nou Camp.

När Barcelona senast var i Pamplona och mötte Osasuna i vintras blev det delad pott, 2-2. Vårens möte i Barcelona slutade med en 4-0-seger för hemmalaget.

Osasuna är formstarka och man har även lyckats ta poäng på bortaplan mot Real Madrid. Nu är frågan om man kan lyckas göra detsamma mot ett Barcelona som, bortsett från de tre insläppta målen på Bernabeu, endast har släppt in ett enda mål på de tolv övriga ligamatcherna.

Det här blir nog ingen enkel uppgift för Xavis manskap, men jag finner ändå anledning att tro att man kommer att lösa den med viss marginal. Mitt spel blir Barcelona -1 (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona -1 (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:30, tisdag 8 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: