kampanj vm 2018

Speltips Osasuna – Valencia 7/10: Jämna förutsättningar

Fredagskvällen bjuder på en match från La Liga där Osasuna gästas av Valencia. Matchen spelas fredagen den 7 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Osasuna har inlett säsongen i La Liga stabilt. Efter sju omgångar har man tagit 13 poäng, vilket för tillfället ger en sjätte plats i tabellen.

Man kommer nu från en fin insats på Santiago Bernabeu den gångna helgen. Arrasates manskap kunde då få med sig 1-1 trots att David Garcia utvisades med ungefär en kvart kvar av matchen. Man lyckas ändå hålla ihop det hela vägen och visade prov på både moral och taktisk disciplin.

Det var också ett viktigt besked då insatsen hemma mot Getafe innan landslagsuppehållet inte var den bästa. Man föll då med 2-0 i en match där man också åkte på en utvisning men den gången redan i den första halvleken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen går för segern

Förra säsongen slutade Valencia på nionde plats och Osasuna på tionde plats i La Liga, endast en poäng efter. Av säsongsinledningen att döma har vi att göra med två jämnstarka lag även den här säsongen.

Gennaro Gattuso är ny på tränarposten hos Valencia och än så länge har väl utfallet varit okej men inte mer. Efter sju spelade omgångar har man tagit tio poäng vilket ger en mittenplacering i den jämna tabellen.

Man kommer nu från en stökig tillställning borta mot Espanyol. Hemmalaget såg ut att gå mot segern då man gjorde 2-1 i den 83:e minuten och strax därefter blev Valencia-anfallaren Marcos André utvisad. Gattusos manskap skulle dock få sista ordet då Eray Comert kvitterade i den 96:e minuten.

Förutsättningarna inför det här mötet är nu jämna. När lagen senast möttes i Valencia i april var det emellertid Osasuna som gick segrande med 2-1 och Pamplona-laget gäller också som knappa favoriter inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.33 gånger insatsen.

Osasuna är välorganiserade och svårslagna, men Valencia har den något högre högstanivån. Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj och spelbolagen lutar åt att det också kommer bli målsnålt.

På hemmaplan tror jag dock att Osasuna kommer att öppna upp sig klart mer än vad man, som jämförelse, gjorde senast mot Real Madrid. Samtidigt är Valencia ett lag som är framåtlutade i sitt spelsätt. Därför finner jag ett bättre spelvärde i att det kommer göras, åtminstone två mål i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.92
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 7 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: