bayern barca 12/5

Speltips Real Betis – Barcelona 7/5: Toppstrid

Real Betis och Barcelona gör upp om topplaceringar när de möts i den 35:e omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 7 maj 2022 med avspark kl 21.00.

Real Betis är nyblivna cup-mästare då de kunde vinna finalen av Copa del Rey mot Valencia efter stor dramatik. På så vis är säsongen redan en succé och nu återstår grädden på moset vilket en plats i Champions League till nästa säsong vore.

Med fyra matcher kvar att spela av La Liga har Real Betis häng på fjärdeplatsen. Inför helgens omgång är man tre poäng efter Atletico Madrid och viktiga poäng står därmed på spel.

Även om man lyckades vinna cupfinalen efter straffar så är Real Betis trend inte den bästa. I La Liga har man endast tagit två poäng på de tre senaste matcherna. I måndags spelade man 0-0 borta mot Getafe och dessförinnan föll man med 1-0 hemma mot Elche.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

Barcelonas trend är inte heller den bästa, men man har alltjämt greppet om andraplatsen i La Liga. Efter 34 spelade omgångar står man på 66 poäng vilket är två poäng bättre än trean Sevilla.

FC Barcelona har gått fram väldigt starkt de senaste månaderna, men deras momentum har kommit av sig på sistone. Sedan förlusten mot Frankfurt i Europa League har man förlorat två av de fyra senaste ligamatcherna. I söndags kunde man emellertid studsa tillbaka och vinna på Camp Nou med 2-1 mot Mallorca. Detta efter att man hade förlorat tre raka hemmamatcher.

Real Betis och Barcelona möttes senast i december och det var då Sevilla-laget som kunde gå segrande med 1-0 på bortaplan. Dessförinnan hade Barca vunnit fem raka matcher mot Betis.

Det blev alltså bara ett mål senast lagen möttes och målsnålt har det också varit i de båda lagens senaste matcher. Real Betis har gått mållösa från sina tre senaste ligamatcher och det har gjorts under 2.5 mål i 7 av deras 9 senaste matcher. Barcelona gjorde visserligen två mål senast men man gjorde bara ett mål på de tre föregående matcherna.

Förutsättningarna är jämna och formen är inte på topp hos något av lagen. Framförallt har inget av lagen fått offensiven att lira i de senaste matcherna. Barcelona gäller som favoriter, men mycket talar för att det här kommer att bli en jämn tillställning.

Sammantaget gör detta att jag tycker att spelvärdet på ett underspel är starkt. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, lördag 7 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: