Speltips Real Betis – Osasuna 26/8: Gott självförtroende

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Det är två lag som inlett säsongen lovande som möts när Real Betis tar emot Osasuna i den tredje omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 26 augusti 2022 med avspark kl 22:00.

Real Betis – Osasuna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis var länge med i toppstriden av La Liga förra säsongen och landade till slut på en femte plats. Därtill kunde man kröna säsongen med en Copa del Rey-titel.

Den här säsongen har man också inlett på bästa tänkbara sätt. I premiären kunde ta en komfortabel 3-0-seger hemma mot Elche i en match där gästerna åkte på en utvisning redan efter en dryg kvart.

I lördags hade man också viss hjälp av motståndarens regelvidrigheter då Borja Iglesias gjorde lagets båda mål på straff. Detta då man besegrade Mallorca med 2-1 på bortaplan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda kan spela avslappnat

Osasuna har, precis som Real Betis, vunnit sina två inledande matcher i La Liga. I premiären kunde man ta en imponerande 2-1-seger hemma mot Betis lokalrival Sevilla. I lördags kunde man sedan besegra Cadiz med 2-0 i sin andra raka hemmamatch.

Återigen, precis som Real Betis, så gjorde Osasuna båda sina mål i helgen på straff. Därtill kom även segermålet i premiären via straffspark.

Vi har nu att göra med två lag som har haft lite marginaler på sin sida inledningsvis och som lär komma till det här mötet med en god känsla. Ser vi till inbördes möten är det emellertid klar fördel Real Betis. De vann båda mötena förra säsongen, med 3-1 borta och 4-1 hemma, och har därmed vunnit de fem senaste matcherna lagen emellan.

Mauricio Pellegrinis manskap gäller också som favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.87 gånger insatsen.

Med två segrar i ryggen kan båda lagen spela med axlarna nere och jag tror att det kan borga för en mer öppen matchbild. Betis är förstås rättmätiga favoriter, men Osasuna är svårslagna och kan mycket väl störa via snabba omställningar. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 22:00, fredag 26 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: