Real Betis

Speltips Real Betis – Villarreal 6/2: Väldigt fin form

Real Betis ställs mot Villarreal på Benito Villamarin i ett spännande möte framåt söndagskvällen.

De intressanta matcherna från La Liga avlöser varandra då Real Betis och Villarreal möter varandra på söndagskvällen. Real Betis har verkligen levererat resultat efter en tveksam start på säsongen. De seglade upp bland topplagen för ett par månader och har befäst sin plats i topp tre på ett övertygande vis.

Los Verdiblancos har varit väldigt jämna och stabila utöver ett par farthinder på vägen och har sett väldigt farliga ut de senaste veckorna. Förutom deras två ligaförluster på varsin sida juluppehållet så har januari varit en fantastisk månad för Real Betis.

Deras fina svit inleddes med att slå Sevilla i Copa del Reys åttondelsfinal och därefter följde två ligavinster mot Alavés (4-0) och mot Espanyol borta (4-1). Att slå hemmastarka Espanyol borta med de siffrorna är oerhört imponerande och de visade att det inte var någon slump då de körde över Real Sociedad med 4-0 uppe i Baskien i cupspelet så sent som i torsdags.

I kvartsfinalen så var faktiskt La Real klara favoriter hos spelbolagen och Real Betis fick klara sig med en väldigt tunn mittfältsuppsättning på grund av landslagsuppdrag. Ändå vann de övertygande och visade vilken fantastisk form deras anfallare är i.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har varit ojämna

Även gästerna har öst in en hel del mål på senaste, särskilt kring julledigheten. Villarreal har varit rätt ojämna sett över säsongens gång, men har tveklöst en väldigt hög högstanivå. Resultaten i januari har varit en blandad kompott där de har förlorat mot Elche och åkt ut ur Copa del Rey mot Sporting Gijon.

Samtidigt har de kört över båda Levante (5-0) och Real Mallorca (3-0) samt kryssat mot Atlético. Det är framförallt hemma på La Cerámica som resultaten har sett bra ut medan de på bortagräs har haft en del bekymmer.

Landslagsuppehållet kom dock lägligt för Villarreal som har haft en del skadebekymmer på senaste. Etienne Capoue är en av spelarna som har repat sig under uppehållet, men de får nog fortsatt klara sig utan Gerard Moreno ett tag till, vilket är ett tungt avbräck. Även Francis Coquelin och Rubén Peña är otillgängliga.

Real Betis är i väldigt fin form just nu och är väldigt effektiva i sina anfall. Trots att Villarreal är en tuff motståndare så har de inte varit lika starka på bortaplan och därmed är oddsen 2.45 hos Campobet för en rak hemmaseger som taget i min bok.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner
Odds: 2.45
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: