22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Levante 12/5: Sen kvällsmatch

De klara mästarna Real Madrid möter bottenlaget Levante på Santiago Bernabeu under torsdagskvällen.

Real Madrid står sedan ett par omgångar tillbaka klara som spanska mästare och har stått för en fantastisk säsong på alla sätt och vis. Ingen har nog lyckats missa deras bravader i Champions League där de charmat fotbolls-Europa med sina makalösa remontadas. Självklart så är det finalen mot Liverpool som nu står i fokus för Los Blancos, men först väntar Levante under torsdagen.

I den senaste omgången så valde Carlo Ancelotti att vila ett flertal spelare – trots att det var ett Madridderby. Nu har de förvisso fått några fler dagars vila sedan urladdningen mot Manchester City förra veckan, men startelvan mot Atlético var trots allt en tydlig signal från Ancelotti att han inte har tänkt att riskera något inför Champions League-finalen.

Levante lär således inte få särskilt hög prioritet och motivationsfaktorn kan säkert komma att spela en roll under torsdagens möte. Frågan är bara om klasskillnaden trots allt inte är för stor, även om Ancelotti väljer att rotera en del spelare.

Enligt rapporter så verkar Ancelotti i alla fall ställa upp med flera spelare från startelvan här än vad han gjorde senast mot Atlético. Real Madrid lär också få ett varmt välkomnande på Santiago Bernabeu, vilket kanske hjälper till med motivationen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska mycket till för att Levante ska kunna rädda kontraktet

Bottenlaget Levante har desto mer att spela för på torsdag. Det finns fortfarande hopp om att säkra kontraktet, även om det kommer att bli väldigt tufft. I skrivande stund så har de sex poäng upp till Cádiz på säker mark och kommer att behöva ta poäng på Santiago Bernabeu för att drömmen ska leva kvar i en omgång till. Levante lär hålla tummarna för att Real Madrid håller tillbaka lite på krutet.

Levantes resultat på senaste har i alla fall varit starka för ett bottenlag, med sju poäng på deras fyra senaste matcher. De vann senast mot Real Sociedad efter ett sent avgörande på straff från Gonzalo Melero och gav Sevilla en tuff match för ett par omgångar sedan, trots förlust.

Formen verkar det med andra ord inte vara något fel på, men de har tyvärr kommit igång lite sent och det ska väldigt mycket till för att de ska spela någon annanstans än i Segundan nästa säsong.

Båda lagen har spelat väldigt svängiga och målrika matcher på senaste i regel och med det i åtanke så kombinerar vi ett spel på Real Madrid med över 2,5 mål för 1.83 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid & över 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: