Speltips Real Madrid – Mallorca 11/9: Mot femte raka

Axel Sjödin Publicerat: 11 September 2022

Real Madrid går för femte raka ligavinsten då de välkomnar Real Mallorca till Santiago Bernabeu på söndagen.

Real Madrid - Mallorca

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande mästarna har fått en flygande start på säsongen och har vunnit alla matcher såhär långt. Även Mallorca har inlett lovande, men lär få det väldigt tufft att få med sig poäng hem från huvudstaden under söndagseftermiddagen.

Real Madrid stod för en fantastisk säsong senast som kröntes med både en ligatitel och en Champions League-titel. Hittills så har de inte visat några tecken på att stanna av då de har inlett säsongen fläckfritt.

I den förra omgången så gick de segrande ur stormatchen mot Real Betis efter att Vinícius Júnior och Rodrygo stått för varsitt mål och tidigare i veckan så inledde de Champions League med att besegra Celtic med klara 3-0 på ett kokande Celtic Park.

Men segern i Skottland kom till ett pris då Karim Benzema tvingades lämna planen skadad och är tveksam till spel nu till helgen. Det uppges dock inte vara någon allvarlig skada som tur är.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mallorca har inlett säsongen fint

Gästerna har inlett säsongen starkt med fem poäng på de fyra inledande omgångarna. För ett lag som med nöd och näppe klarade sig kvar med en poäng marginal förra säsongen så är det en väldigt välkommen start på säsongen.

De har investerat lite under sommaren och har hämtat in Vedat Muriqi från Lazio, som hade en väldigt tuff tid i Rom, samt Pablo Maffeo från Stuttgart och låna in Tino Kadewere från Lyon.

Muriqi verkar redan ha kommit igång med två mål och kan nog vara en riktig tillgång för laget. Han var väldigt bra i Fenerbahce tidigare men passade inte riktigt in i Lazio. Hittills så har Mallorcas enda förlust kommit mot Real Betis som behövde två straffar för att gå segrande ur matchen, annars så har det sett väldigt stabilt ut.

Men bortamatchen på Santiago Bernabeu är förmodligen den svåraste på säsongen och det finns inte mycket hopp om poäng på söndag. Även utan Karim Benzema så är Real Madrid väldigt vassa framåt, men samtidigt så har de släppt in mål i samtliga ligamatcher hittills. Vi spelar därmed på ett kombinationsspel på att Real Madrid vinner och att det blir över 2,5 mål i matchen för 1.68 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid & över 2,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 14:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: