22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Osasuna 2/10: Mot sjunde raka

Real Madrid siktar på sin sjunde raka ligaseger då de välkomnar Osasuna till Santiago Bernabeu på söndagen.

Real Madrid - Osasuna

La Liga
Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

I dagsläget så är Real Madrid det enda laget i de stora ligorna som fortfarande har ett fläckfritt facit såhär långt på säsongen. De regerande spanska- och europeiska mästarna har vunnit sex av sex matcher i ligaspelet och har vunnit båda sina matcher i Champions League utan att ha släppt in mål hittills. Även Osasuna har dock öppnat starkt, men frågan är om det räcker till när de nu ställs mot den marängfärgade segermaskinen.

Det har kanske inte alltid varit den mest bländande fotbollen som Real Madrid har visat upp hittills, men ingen kan ifrågasätta dess effektivitet. Det är också det som Carlo Ancelotti har understrukit som uttalat mål i det här skedet av säsongen och hittills har allt gått enligt plan.

Försäljningen av Casemiro har knappt märkts av då Aurélien Tchouaméni snabbt har växt in i rollen på Los Blancos mittfält. Med tanke på vilket sätt de vann Champions League förra året så ses de kanske inte som några favoriter, men av det vi har sett hittills så är Real Madrid minst lika vassa som under fjolårssäsongen.

De visade de bland annat genom att vinna Madridderbyt mot Atlético med 2-1 precis innan landslagsuppehållet, trots att de saknade sin offensiva talisman Karim Benzema. Benzema har börjat träna med laget igen men är nog inte redo för 90 minuter ännu, och tyvärr så har även Luca Modric ådragit sig en skada under landslagsuppehållet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Osasuna har inte riktigt testats ännu

Gästande Osasuna har som sagt även de inlett starkt med tolv poäng på deras sex inledande matcher. De har dock i första hand slagit nykomlingar och förväntade bottenlag i deras fyra segrar hittills och har förlorat mot Real Betis och Getafe.

En bortamatch på Santiago Bernabeu är betydligt svårare än de matcher som de har haft framgångar i såhär långt och det ska nog väldigt mycket till för att de ska kunna bryta Real Madrids perfekta svit på söndag. Inte minst då de saknar den avstängde Chimy Ávila på söndag, som är en av deras främsta anfallsvapen.

Det är förvisso ett Real Madrid som potentiellt saknar både Benzema och Modric, men Ancelotti har så pass mycket kvalitet att välja och vraka bland så att det bör inte vara ett alltför stort bekymmer mot ett lag som Osasuna. Vinicius Junior har varit strålande hittills på säsongen och lär inte ha några problem att leda laget framifrån.

Då Osasuna också saknar lite spets i och med tappet av Ávila så spelar vi på att Real Madrid klarar av detta med lite marginal och kör på hemmalaget med -1,5 asian för 1.96 på Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 asian
Odds: 1.96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: