22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Real Madrid – Sevilla 22/10: Segermaskinen

Serieledarna Real Madrid tar emot Sevilla i den elfte omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 22 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Real Madrid spände musklerna i säsongens första El Clasico förra helgen. De regerande mästarna visade att ärkerivalerna Barcelona fortfarande är steget efter när man, fullt rättvist, vann på Bernabéu med 3-1.

I veckan ställdes man sedan mot Elche på bortaplan och Real Madrid fortsatte på inslagen väg. Återigen stod man för en solid insats då man vann med 3-0 och har därmed bara tappat två poäng på de tio första omgångarna av La Liga.

Carlo Ancelotti har inte visat någon mättnad sedan vårens triumfer och frågan vad eller vilka som ska kunna stoppa dem från att vinna sin 36:e ligatitel.

Sevilla riskminimerar

Sevilla har en riktigt motig säsongsinledning bakom sig. Efter 4-1-förlusten mot Dortmund i Champions League fick Lopetegui sparken och sedan dess leds laget av Jorge Sampaoli.

Tränarskiftet har inte inneburit något remarkabelt uppsving, men Sampaoli är fortsatt obesegrad efter fyra matcher. Tre av dessa har då slutat 1-1. Det blev resultatet när man i tisdags gästades av Valencia i en match där Sevilla tidigt hamnade i underläge som Lamela sedan kunde kvittera i den 86:e minuten.

De senaste mötena mellan Real Madrid och Sevilla har varit resultatmässigt jämna, men de förstnämnda har vunnit sex av de sju senaste matcherna. Förra säsongen vann Real Madrid med 2-1 hemma och med 3-2 i Sevilla.

Real Madrid har ju som bekant en otrolig förmåga att vinna även jämna matcher. Sevilla är sannolikt på väg uppåt under Sampaolis ledning, men jag har svårt att se man ska kunna få med sig någon poäng från den här matchen.

Sevilla kommer nog primärt vara inriktade på att göra det här till en mer tillknäppt match där man inte tar några stora risker. Mitt spel blir att Real Madrid vinner och att det görs under 4.5 mål totalt till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner & under 4.5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, lördag 22 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: