Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Real Sociedad – Barcelona 21/4: Toppmöte

Real Sociedad tar emot Barcelona på Estadio Anoeta i en sen match från La Liga under torsdagen.

Båda lagen är fortfarande inblandade i den mycket jämna striden kring Europaplatserna. Barcelona har varit i en riktig formtopp under våren där de har ett väldigt bra utgångsläge för att ta sig till Champions League, men det är inte många poängs marginal. Barcelona, Sevilla och Atlético har alla 60 poäng och Real Betis på femteplatsen är bara tre poäng bakom och redo att gå förbi ifall något lag skulle vackla i slutspurten.

Real Sociedad är också inom räckhåll på sina 55 poäng, men har ett betydligt tuffare utgångsläge än de övriga lagen. De har verkligen haft vitt skilda perioder som starkt präglat säsongen. Från att länge ha varit ligaledare i höstas så var de i en mardrömsform under flera månader, något de nu verkar ha stabiliserat.

Målskyttet är fortsatt ett problem för La Real och Alexander Isak är långt ifrån att tangera sina 17 mål från fjolårssäsongen. Med sina fem mål hittills så rosar svensken knappast marknaden i nuläget och hans norska anfallskollega Alexander Sörloth har det ännu värre med två gjorda mål.

Trots det så har de ändå rätt starka resultat på senaste med tre vinster och två kryss i deras fem senaste matcher. Båda kryssen har kommit mot de två Sevillaklubbarna och senaste fredagen så spelade de mållöst mot Real Betis. Där drog David Silva på sig en utvisning i slutminuten och är avstängd här.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona har åkt på en plötslig formdipp

Katalanerna har varit i superb form under senare tid där de har slagit allt i sin väg och det har varit flera hyllningstexter till Xavis Barcelona här på Spelbloggare. Men plötsligt så vände resultaten en bit in i april.

De förlorade förvånansvärt nog dubbelmötet mot Frankfurt i Europa League där de, efter ett kryss i Tyskland, kollapsade hemma på Camp Nou. Tyskarna tog tidigt ledningen och skulle gå upp till 3-0 innan Barcelona kunde ge svar. Katalanerna hade i vanlig ordning ett enormt bollinnehav men det var Frankfurt som kom till de farliga lägena och Barcelonas två mål på tilläggstid gjorde ingen skillnad.

Deras uttåg ur Europa League där de var favoriter att vinna följdes sedan upp av en väldigt otippad förlust hemma mot Cádiz framför hemmapubliken på Camp Nou. Barcelona verkar ha stannat av lite och har haft svårt att komma till vassa målchanser under de två senaste matcherna. Det kan såklart vända direkt igen med den kvalitet de besitter men mot Real Sociedad som har en stabil defensiv och problem med målskyttet själva så är det lätt att motivera varför detta kan bli en målsnål tillställning. För 2.04 gånger pengarna hos Bethard så är det fina odds på underspelet här.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.04
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: