Speltips Real Valladolid – Cadiz 16/9: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 16 September 2022

Real Valladolid tar emot den mållösa jumbon Cadiz i den sjätte omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 16 september 2022 med avspark kl 21:00.

Real Valladolid – Cadiz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Valladolid är tillbaka i La Liga efter att ha slutat på andra plats i Segunda förra säsongen. Som väntat har man dock fått det tuffare den här säsongen där man efter fem spelade ligamatcher har tagit fyra poäng.

Man inledde med ett svårare spelschema då Villarreal, Sevilla och Barcelona stod för motståndet i de tre första omgångarna. Man lyckade i alla fall ta en poäng borta mot Sevilla och i den näst senaste omgången kunde man besegra Almeria med 1-0 hemma. Detta efter avgörande på tilläggstid av förra säsongens skyttekung Weissman.

Förra helgen fick man sedan smaka på samma medicin då man föll borta mot Girona efter att hemmalaget gjort avgörande 2-1 i den 88:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikare än förväntat

Cadiz, som med nöd och näppe klarade kontraktet i La Liga förra säsongen, har fått en mardrömsstart på den här säsongen. Efter fem spelade matcher står man på noll poäng, noll gjorda mål och 14 insläppta. Det var inte den starten som Sergios manskap behövde.

Nu kommer man till den här matchen med tre raka klara förluster mot Athletic Bilbao, Celta Vigo och Barcelona. Förra helgen gjorde man en bra första halvlek mot de sistnämnda, men även om man kämpade väl hela matchen slutade det med en 4-0-förlust. Det ska dock tilläggas att två av Barca-målen kom efter att matchen återupptagits efter en längre tids avbrott på grund av ett sjukdomsfall i publiken.

Cadiz har nu en hög mental barriär att överbrygga för att det här ska vända. Det första steget är att man måste lyckas gör mål och när man nu ställs mot en nykomling bör man försöka släppa lite handbromsen och gå för det.

Real Valladolid gäller som favoriter till drygt dubbla insatsen och spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer att bli målsnålt. Jag finner emellertid ett spelvärde i det motsatta.

Cadiz gjorde ingen dålig match mot Barcelona senast, men de behöver få in det potentiellt förlösande första målet. Det tror jag att man kommer gå för till hundra procent och det bör kunna bidra till en mer öppen matchbild.

Därtill kan vi konstatera att Cadiz har släppt in elva mål på sina tre senaste matcher och att det gjorts över 2.5 mål totalt i tre av Valladolids fem matcher. Mitt spel blir att det kommer göras över 2 mål (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 16 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: