Speltips Real Valladolid – Villarreal 13/8: Taggad nykomling

Martin Efvergren Publicerat: 13 August 2022

Nykomlingen Real Valladolid gästas av Villarreal i premiäromgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 13 augusti 2022 med avspark kl 19:00.

Real Valladolid – Villarreal

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Valladolid är tillbaka La Liga efter att ha slutat på andra plats i Segunda Division förra säsongen. Det var jämnt och dramatiskt in i det sista, men Valladolid visade styrka då man vann de fyra avslutande matcherna och slutade på samma poäng som serievinnarna Almeria.

Tränare Pacheta tog över rodret inför förra säsongen och han kan nu bygga vidare med, i stort sett, samma manskap. Skyttekungen Weissman är kvar och man har endast förstärkt med målvakten Asenjo från Villarreal.

Real Valladolid går nu in i den här säsongen som underdogs. Allt annat än bottenstrid vore en positiv överraskning.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett offensivt Valladolid

Villarreal inledde förra säsongen trögt, men under vintern kom en vändpunkt då man lyckades ta sig vidare från gruppspelet i Champions League. Det innebar sedan att man kunde ta sig ändå fram till en semifinal, vilket förstås är en otrolig bedrift av en klubb från en stad med drygt 50 000 invånare.

Resultaten i La Liga blev dock något lidande av att man gick så långt i CL och till slut landade man på en sjunde plats. Till den här säsongen har man för ambition att ta sig tillbaka till den absoluta toppen igen. Inga stora förändringar har ännu skett i truppen där man förstärkt med rutin i Pepe Reina och Kiko Femenia.

Villarreal har levererat fina resultat under försäsongen där man tagit sex segrar och två kryss på åtta matcher mot starkt motstånd. Man gäller också som favoriter inför den här matchen då ett spel på gästerna ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Att möta en nykomling på bortaplan i premiären är dock sällan en enkel uppgift. Real Valladolid gjorde 71 mål på 42 matcher och var med det bäst i Segunda förra säsongen. De lär komma ut heltaggade framåtlutade till den här premiären och jag tror att det kan borga för en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: