Speltips Sevilla – Barcelona 3/9: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 3 September 2022

Ett Sevilla som inlett trögt tar emot Barcelona i den fjärde omgången av La Liga. Matchen spelas den 3 september 2022 med avspark kl 21:00.

Sevilla – Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla hade länge greppet om andraplatsen i La Liga förra säsongen, men en sämre avslutning gav till slut en fjärde plats. De vann då bara en av sina fem sista ligamatcher och den här säsongen har inletts med fortsatt skral utdelning.

I premiären borta mot Osasuna blev det förlust med 2-1 och i den andra omgången fick man nöja sig med en poäng hemma mot Real Valladolid. Detta efter att Sevilla kvitterat till 1-1 i slutminuterna.

I förra helgens bortamöte mot Almeria fick Lopeteguis manskap återigen se sig besegrade. Hemmalaget vann med 2-1 och det är tydligt att den defensiva stabilitet som varit Sevillas styrka har fått sig en törn efter sommarens spelarförsäljningar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barca har dragit ifrån

Om Sevilla har tappat i slagstyrka under det här transferfönstret så kan man inte direkt säga detsamma om Barcelona. Xavi har, i princip, fått allt han pekat på och med den truppen han nu har till förfogande ska det vara svårt att misslyckas.

I förra helgens 4-0-seger hemma mot Real Valladolid hade Barca en bänk med spelare som Fati, de Jong, Kessie, Ferran Torres, Pique, Alba, Depay, Aubameyang och Pjanic. Mer än så behöver egentligen sägas för att beskriva nivån på det här laget.

Hursomhelst har man också levererat på planen efter en mer trevande premiärmatch. Efter en mållös tillställning mot Rayo Vallecano har man besegrat Real Sociedad med 4-1 och senast alltså Valladolid med 4-0.

Förra säsongen var det jämnt och tillknäppt i de båda mötena mellan Sevilla och Barcelona. Matchen i Sevilla i vintras slutade 1-1 och i våras vann Barca med 1-0 på Camp Nou.

Som sagt har det hänt en hel del i båda klubbarna under sommaren och mycket talar för att Sevilla kommer få det betydligt svårare att mäta sig med Barcelona den här säsongen.

Jag tror att Sevilla kommer att höja sig i den här matchen, men jag har trots det svårt att se att de ska kunna ta poäng här. Mitt spel blir en rak tvåa, att Barcelona vinner till 1.86 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, lördag 3 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: