Speltips Elche Sevilla

Speltips Sevilla – Real Betis 27/2: El Gran Derbi

Spaniens hetaste stadsderby har mer krydda än någonsin då det är ligatvåan som möter ligatrean med mycket viktiga poäng på spel.

Det är väldigt mycket som står på spel då dessa två topplag drabbar samman i Sevilladerbyt på söndagen. Sevilla har börjat halka efter Real Madrid i toppen igen och måste nog vinna här för att fortsatt sätt press på ligaledarna i toppen. Samtidigt så jagas Real Betis av både Barcelona och Atlético Madrid precis bakom och har inte råd med snedsteg ifall de vill behålla sin plats i topp fyra.

Sevilla fick bara med sig ett kryss borta mot ett hårt kämpande Espanyol förra helgen och således utökades återigen avståndet till Real Madrid till fyra poäng. Oavsett om de är med i titelstriden hela vägen eller inte så har Sevilla stått för en fantastisk säsong då de äntligen har brutit sig in i topp tre.

Efter att ha kryssat fyra av sina fem senaste matcher så är känslan att det ska mycket till för att de ska vända på detta. Men de har också haft en tuff period bakom sig med corona och viktiga spelare borta på grund av de afrikanska mästerskapen. En derbyvinst är kanske precis vad de behöver som språngbräda i nuläget.

Förutsättningarna är dock verkligen inte optimala inför söndagens match då Jules Koundé är avstängd, Diego Carlos skadad och Karim Rekik är högst tveksam till spel. Det innebär en del defensiva problem mot ett offensivt vasst Real Betis. Dessutom så är Lucas Ocampos, som har varit en av deras bästa spelare under säsongen, avstängd inför mötet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har det bästa utgångsläget

På grund av Sevillas skadeläge så lär Real Betis se sin chans att knipa en derbyvinst här, vilket inte sker särskilt ofta. Senast lagen möttes i Copa del Rey i januari så var det dock Real Betis som gick segrande ur det mötet med 2-1 inför tomma läktare.

Los Verdiblancos är dessutom i fin form med fyra vinster på deras fem senaste matcher i ligaspelet. De tog sig dessutom förbi Zenit St. Petersburg i Europa League nu i torsdags där de spelade mållöst och vann med 3-2 i sammanlagt resultat.

Skademässigt ser det betydligt bättre ut för Real Betis som inte kommer att sakna några nyckelspelare inför derbyt. De har varit oerhört vassa offensivt under säsongen och på full styrka så kommer Sevilla få problem med tanke på de defensiva avbräck som finns.

Vi spelar därmed på att Real Betis vinner derbyt för lockande 3.50 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner
Odds: 3.50
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: