Sevilla Barcelona 14 augusti 2016

Speltips Sevilla – Real Sociedad 20/3: Tung vecka

La Liga bjuder på ännu ett toppmöte mellan Sevilla och Real Sociedad som uppvärmning till kvällens El Clásico.

Det har varit en tung vecka för båda lagen inför söndagens match. Sevilla må ha en otroligt bra säsong såhär långt, men de har inom en kort period hamnat utanför guldstriden och åkte i torsdags ut ur Europa League.

De räckte inte till borta mot West Ham som vann matchen med 1-0 och tog den vidare till förlängning. Väl i förlängningen kunde Andrij Jarmolenko avgöra på en retur och därmed sumpa Sevillas chanser att få spela final senare i vår framför hemmasupportrarna på Ramón Sánchez-Pizjuán. West Ham vann dock välförtjänt sett till matchbilden.

Sevilla har dock fortfarande en Champions League-plats i säkert förvar då de fortfarande är ligatvåa med fem poäng ned till jagande Barcelona och Atlético Madrid. Resultaten har dock börjat gå sämre nu framåt vårkanten, något som inte har förbättrats efter att de fick tillbaka spelare från COVID-19 och de afrikanska mästerskapen.

För bara ett par veckor sedan pratades det om ifall de skulle försöka satsa på ligatiteln eller Europa League-titeln och plötsligt så har de tappat båda. Så även om det är en bra säsong så är nog känslan bland många att den nästan är över för Sevilla.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tungt avbräck för La Real

Även Real Sociedad har som sagt haft en tung vecka då Mikel Oyarzabal dragit på sig en allvarlig skada som gör att han beräknas vara borta under stora delar av 2022. Även spel i VM är hotat för den baskiska stjärnspelaren.

Det är ett enormt tapp för Real Sociedad då han från sin mittfältsposition dessutom är lagets skyttekung med sina nio mål. Nu kan det bli svårt att hänga kvar på en Europaplats om inte Alexander Isak och Alexander Sörloth lägger in en ny växel i offensiven där laget har haft stora problem under säsongen.

Real Sociedad hade återigen börjat vinna mot svagare motstånd igen i alla fall, men har fortsatt haft det väldigt tufft för storlagen sedan deras superform föll av under senhösten. Under den senaste månaden har de förlorat det baskiska derbyt med 0-4 mot Athletic Bilbao och föll med 1-4 mot Real Madrid på Bernabeu.

De kommer nog att få det svårt mot Sevilla också, trots att de kanske är nedslagna och har spelat i en förlängning så sent som i torsdags. Det lär dock inte bli något rasande tempo mellan två lag som har haft problem med målskytte. Därmed kombinerar vi ett spel på Sevilla med under 3,5 mål för 2.54 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla & under 3,5 mål
Odds: 2.54
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: