Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips Sevilla – Valencia 18/10: På uppgång

Ett Sevilla på uppgång tar emot Valencia i den tionde omgången av La Liga. Matchen spelas tisdagen den 18 oktober 2022 med avspark kl 19:00.

Sevilla fick en mardrömsstart på den här säsongen och efter 4-1-förlusten mot Dortmund i Champions League fick Lopetegui sparken. Sedan dess har Jorge Sampaoli tagit över rodret och lett laget i tre matcher.

Det har inte inneburit några dramatiska förändringar, men det har sett bättre ut och argentinaren är alltjämt obesegrad som Sevilla-tränare. Efter två raka 1-1-matcher mot Athletic Bilbao och Dortmund kunde man i lördags ro hem sina andra trepoängare i La Liga den här säsongen. Detta då man besegrade med 1-0 på bortaplan.

Därmed har Sevilla skrapat ihop nio poäng på de nio första omgångarna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Gennaro Gattusos Valencia har inlett säsongen mer stabilt. Efter nio omgångar har man tagit 14 poäng och man kommer till det här mötet med fyra raka matcher utan förlust.

I lördags gjorde Edinson Cavani båda målen när man spelade 2-2 hemma mot Elche. I omgången dessförinnan kunde man besegra Osasuna på bortaplan med 2-1 efter att Diakhaby gjort det avgörande målet och därefter blivit utvisad i slutskedet.

Ser vi till inbördes möten mellan Sevilla och Valencia är det klar fördel för de förstnämnda de senaste åren. Valencia har inte besegrat Sevilla på de sju senaste försöken av vilka Sevilla har vunnit fem.

Efter en bedrövlig start är det mycket som talar för att Sevilla är på uppgång. Framförallt har Sampaoli fått laget att hitta tillbaka den defensiva stabilitet som varit Sevillas signum. Offensivt finns dock fortsatt mycket som kan bli bättre.

Jag räknar med att det här blir en jämn och tät batalj där jag håller Sevilla som knappa favoriter. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp:
19:00, tisdag 18 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: